اثر عصاره دانه خاکشیر بر ممانعت از رشد سویه های استاندارد اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره دانه خاکشیر بر ممانعت از رشد سویه های استاندارد اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره دانه خاکشیر بر ممانعت از رشد سویه های استاندارد اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره دانه خاکشیر بر ممانعت از رشد سویه های استاندارد اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره دانه خاکشیر بر ممانعت از رشد سویه های استاندارد اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: دانه خاکشیر بصورت سنتی در دنیا در جهت درمان برخی بیماریها استفاده می گردد. اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس نیز از جمله پاتوژنهای انسانی و از عوامل مهم عفونت های بیمارستانی می باشند. این مطالعه به منظور بررسی اثر عصاره الکلی خاکشیر بر باکتری های فوق الذکر انجام شد.مواد و روشها: پس از تهیه و تایید دانه های خاکشیر، عصاره آنها توسط اتانول ۷۰° استخراج و بعد از صاف کردن، به روش تقطیر در خلا در ۵۰ oc و نیز لیوفیلیزه، تغلیظ و سپس غلظت های مختلف در آب مقطر استریل و در Tween 80 تهیه و بر روی سویه های استاندارد E.coli PTCC 1222 و استافیلوکوکوس اورئوس PTCC 1113 به روش Nathan Agar Well Diffusion آزمایش شدند.یافته ها: عصاره حاصله با غلظت های عصاره بترتیب ۵.۸، ۳.۱ و ۸.۸ گرم در ۱۰۰ سی سی با روش تقطیر در خلا و ۳.۵، ۴.۳ و ۱.۶ گرم در ۱۰ سی سی با روش Freeze dryer، فاقد اثر باکتریسید و یا باکتریوستاتیک بر روی باکتریهای مذکور بوده است.نتیجه گیری: با توجه به مطالعات قبلی و اثر مهاری عصاره بر روی برخی باکتریها، به نظر می رسد عدم تاثیر عصاره خاکشیر، به علت همراهی ترکیبات ضد باکتریایی با سایر ترکیبات در عصاره حاصله و اثر آنتاگونیسم، باشد.

کلید واژه: خاکشیر، اشریشیاکلیشی، استافیلوکوکوس اورئوس، عصاره الکلی، اثر ضد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.