مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L ) :

مقاله بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L ) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۵ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۶۹ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) بر ریشه زایی قلمه های درختچه زینتی کاملیا (.Camellia Japonica L )
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاملیا
مقاله ریشه زایی
مقاله ایندول بوتیریک اسید
مقاله نفتالین استیک اسید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کاملیای زینتی درختچه ای کند رشد و همیشه سبز است که به خاطر گل های زیبای آن پرورش داده می شود. این گیاه برای کاشت در فضای سبز و گل بریدنی مورد استفاده قرار می گیرد. راحت ترین و ارزان ترین روش تکثیر این گیاه از طریق قلمه است ولی قلمه های این گیاه به راحتی ریشه دار نشده و نیاز به تیمار های خاصی از جمله استفاده از اکسین دارند. بدین منظور این آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور (چهار سطح تنظیم کننده رشد IBA و چهار سطح تنظیم کننده رشد NAA) در سه تکرار انجام و صفاتی از قبیل درصد ریشه زایی، درصد ماده خشک ریشه، طول ریشه، طول بلندترین ریشه و تعداد ریشه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده اختلاف معنی دار تیمارهای آزمایشی را در سطح احتمال یک درصد نشان داد. از بین تیمار ها بهترین تیمار که منجر به تولید تعداد ریشه های مطلوب شد، تیمار ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر IBA و تیماری که بزرگترین ریشه ها را تولید کرده بود تیمار۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر IBA +2000 میلی گرم در لیتر NAA بود. از بین مقادیر IBA ، تیمار ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر بیشترین درصد ریشه زایی را به همراه داشت، حال آن که اثر دو جانبه ۲۰۰۰ میلی گرم در لیتر IBA + 2000 میلی گرم در لیتر NAA مؤثرترین تیمار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.