بررسی عوامل موثر بر طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه بعد از عمل جراحی کنار گذر عروق کرونر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه بعد از عمل جراحی کنار گذر عروق کرونر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه بعد از عمل جراحی کنار گذر عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه بعد از عمل جراحی کنار گذر عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه بعد از عمل جراحی کنار گذر عروق کرونر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: عمل جراحی bypass عروق کرونر بعنوان یکی از شایعترین اعمال جراحی مخارج بسیار هنگفتی دارد. فاکتورهای متعددی بعنوان عوامل تاثیرگذار در حین و بعد از bypass عروق کرونر موثر می باشند. که سبب می شود طول مدت بستری بیمار افزایش یافته و مخارج بیمارستان را بالا برد. این مطالعه با هدف تعیین عوامل موثر قبل، حین و پس از عمل جراحی bypass عروق کرونر بر طول مدت بستری انجام گرفت.مواد و روش ها: دراین مطالعه نقش عوامل تاثیر گذار بر طول مدت بستری در ICU در ۳۴۶ بیمار در طی سال های ۱۳۸۱-۱۳۸۴ مورد بررسی قرار گرفت. این بیماران براساس طول مدت بستری در بخش مراقبتهای ویژه به دو دسته کمتر یا مساوی ۳ روز و بیشتر از ۳ روز تقسیم شدند.یافته ها: محدوده سنی بیماران ۳۶ تا ۷۷ سال می باشد و میانگین طول مدت بستری در ای سی یو ۴.۰۲±۱.۴۴ بوده است. در میان عوامل قبل از عمل تفاوت معنی داری بین دو گروه براساس وزن (P=0.03) و سن (P=0.03) وجود داشته است. همچنین در گروه بستری طولانی مدت تعداد خانم و تعداد بیماران دیابتی تیپ دو بیشتری بوده اند. در بین یافته های بالینی تفاوت معنی داری براساس درگیری عروقی (P=0.03) بیماران وجود داشته است. در میان یافته های آزمایشگاهی تفاوت معنی داری براساس (P=0.001)BUN، کاهش هماتوکریت (P=0.04) و افزایش گلبولهای سفید (P=0.04) وجود داشته است. تعداد واحد خون دریافتی در اطاق عمل (P=0.001) گلبولهای سفید (P=0.02)، تعداد نوع اینوتروپ دریافتی در اطاق عمل (P=0.001) و ای سی یو (P=0.001)، مدت زمان کلامپ آئورت (P=0.09)، مدت زمان اینتوباسیون (P=0.001) و مدت زمان تهویه مصنوعی (P=0.001) ازعوامل حین و بعد از عمل بوده که تفاوت معنی داری بین دو گروه داشتند. نتیجه گیری: این مطالعه بیانگر این حقیقت است که بررسی دقیق بیماران قبل، حین و بعد از عمل به ما کمک می کند که شناخت دقیقی از مدت زمان بستری در بخش مراقبتهای ویژه و بیمارستان داشته و همینطور این توانایی را داشته تا با تغییر در وضعیت بیماران درکاهش طول مدت بستری این بیماران کمک نماییم.

کلید واژه: آی سی یو، جراحی بای پس عروق کرونر، طول مدت بستری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.