اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) در سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه (در شکمبه) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی، قابلیت حل و قابلیت هضم پروتئین در شرایط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش به منظور مطالعه اثرات بنتونیت فن آوری شده و نشده و کلینوپتیولیت بر میزان نیتروژن آمونیاکی درون شیشه ای پروتیین قابل هضم در روده و پروتیین قابل حل در شرایط درون شیشه ای انجام شد. در مرحله اول سه سطح (۰، ۲ یا ۴ درصد) از هر یک از افزودنی های معدنی ذکر شده به بیست و یک جیره که از نظر انرژی و پروتیین خام مشابه، ولی از نظر پروتیین قابل تجزیه در شکمبه، متفاوت بود، اضافه و در ساعت های مختلف پس از انکوباسیون غلظت نیتروژن آمونیاکی اندازه گیری شد. براساس نتایج آزمایشات، استفاده از ۲ درصد بنتونیت فراوری شده و نشده یا کلنوپتیولیت، تاثیری بر غلظت نیتروژن آمونیاکی در شراط درون شیشه ای نداشت (p>0.05). زمانی که نسبت پروتیین قابل تجزیه در شکمبه پایین بود، بنتونیت فرآوری نشده تاثیر بیشتری نسبت به کلینوپتیلولیت داشت ولی در سطوح بالاتر پروتیین قابل تجزیه تفاوتی بین این دو افزودنی معدنی مشاهده نشد. در مجموع استفاده از ۴ درصد از این مواد معدنی، به طور موثرتری غلظت نیتروژن آمونیاکی را خصوصا در ۴ ساعت پس از انکوباسیون (در مقایسه با شاهد) کاهش دادند (p<0.05). این اثر با بالاتر رفتن میزان تجزیه پروتیین بیشتر شد. اضافه کردن بنتونیت سدیم (فرآوری شده و نشده) و کلینوپتیلولیت تاثیری بر قابلیت حل پروتیین کنجاله سویا نداشت (p<0.05) ولی اضافه کردن بنتونیت فرآوری نشده، قابلیت حل پروتیین یونجه را افزایش داد (p<0.05). اضافه کردن بنتونیت فرآوری نشده و کلینوپتیلولیت باعث کاهش قابلیت هضم پروتیین جیره درروده شدند (p<0.05).

کلید واژه: نیتروژن آمونیاکی، کلینوپتیولیت، بنتونیت، قابلیت هضم، قابلیت حل، پروتیین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.