بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی میکروبی شیر خام و عوامل فصلی موثر بر آن در استان لرستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

به منظور بررسی عوامل موثر بر کیفیت شیرخام جمع آوری شده در استان لرستان ۲۵۶۰ رکورد مربوط به بار میکروبی شیرخام کل استان که طی سال های ۱۳۷۸ الی ۱۳۸۱ در آزمایشگاه کارخانه شیر پگاه لرستان انجام شده جمع آوری گردید و آنالیز واریانس به روش GLM برای بررسی اثرات سال، فصل و ماه بر روی میزان با میکروبی شیر صورت گرفت. نتایج نشان داد که اثرات سال، فصل و ماه بر روی بار میکروبی کاملا معنی دار (p<0.01) می باشد. بین مناطق مختلف استان از لحاظ بار میکروبی اختلاف کاملا معنی دار مشاهده شده است (p<0.01) به طوری که بیشترین بار میکروبی مربوط به شهرستان های بروجرد و دورود با۱۱.۵۹±۰.۳۷ CFu/ml و کمترین با میکروبی مربوط به شهرستان خرم آباد و بخش مرکزی با ۶.۵۹±۰.۳۷ CFu/ml می باشد. بین فصول بهار و تابستان با پاییز و زمستان اختلاف معنی دار وجود داشت به طوری که بیشترین بار میکروبی مربوط به فصول بهارو تابستان بود. همچنین بین سال های مختلف اختلاف معنی داری مشاهده شده است به طوری که کمترین بار میکروبی مربوط به سال ۱۳۸۱ و بیشترین آن مربوط به سال ۱۳۷۸ می باشد. در بین ماه های سال کمترین بار میکروبی در فصل آذر با میزان ۶.۷۵±۰.۴۴ CFu/ml و بیشترین بار میکروبی در ماه های مرداد و شهریور به ترتیب با میزان CFu/ml و ۸.۶۹±۰.۵۶ و CFu/ml و ۸.۶۷±۰.۵۷ مشاهده گردید که می توان با اتخاذ اقدامات بهداشتی و آموزشی در روستاها از مرحله دوشش شیر خام تا مراحل مختلف جمع آوری درکاهش میزان آلودگی و از بین بردن کانون های آلودگی اقدام نمود.

کلید واژه: شیرخام، بار میکروبی کل، استان لرستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.