مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان :

مقاله بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۵ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۲۵ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی فنولوژی رشد ارقام مختلف سویا بعد از برداشت برنج در گیلان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کشت دوم
مقاله برنج
مقاله کشت نشایی
مقاله سویا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کشت دوم محصولات زراعی یکی از راهکارهای مورد توجه در افزایش بهره وری در کشاورزی می باشد. به منظور افزایش بهره وری شالیزارهای گیلان از طریق استفاده بهینه از زمین در واحد زمان، اقدام به ارزیابی کشت تناوبی برنج و سویا شد. در این آزمایش برنج به عنوان گیاه اصلی و سویا به عنوان گیاه دوم کشت شدند. قبل از برداشت برنج، اقدام به خزانه گیری سویا و تولید نشاء سویا شد. بلافاصله پس از برداشت برنج و آماده سازی بستر شالیزار برای کشت دوم، نشاء هفت رقم سویا در بلوک های مربوطه کاشته شد. صفات هفت رقم سویا ۱ در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. طی انجام این مطالعه، مراحل رشد و نمو رویشی و زایشی گیاهچه ها و بوته های سویا از زمان کاشت دانه در خزانه تا برداشت محصول (در زمین اصلی) مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده بیشترین تلفات خزانه، کمترین عملکرد دانه، کمترین ارتفاع بوته، بیشترین زردی ناشی از آب ماندگی در پای بوته ها و کمترین ارتفاع اولین غلاف در هر بوته مربوط به رقم SRF بود. کمترین تلفات گیاهچه های سویا در خزانه مربوط به رقم ویلیامز (با۹۶۶ درصد بوته سالم) بود. صفات ارتفاع بوته، تعداد شاخه های جانبی و عملکرد دانه در سطح ۱% و صفات ارتفاع اولین غلاف و تعداد دانه در هر بوته در سطح ۵% دارای اختلاف معنی دار بین ارقام مورد آزمایش بودند. مقایسه میانگین داده های مربوط به عملکرد دانه نشان داد که ارقام پشم باقلا و L11 دارای بیشترین عملکرد دانه به ترتیب ۱۹۴۵ و ۱۹۶۱ گرم در متر مربع بوده اند در حالی که رقم SRF کمترین عملکرد را به خود اختصاص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.