برآورد ترکیبات فیزیکی و شیمیایی لاشه گوسفندان مغانی و ماکویی در گله های اصلاحی (اندازه های بدن و خصوصیات لاشه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد ترکیبات فیزیکی و شیمیایی لاشه گوسفندان مغانی و ماکویی در گله های اصلاحی (اندازه های بدن و خصوصیات لاشه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد ترکیبات فیزیکی و شیمیایی لاشه گوسفندان مغانی و ماکویی در گله های اصلاحی (اندازه های بدن و خصوصیات لاشه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد ترکیبات فیزیکی و شیمیایی لاشه گوسفندان مغانی و ماکویی در گله های اصلاحی (اندازه های بدن و خصوصیات لاشه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد ترکیبات فیزیکی و شیمیایی لاشه گوسفندان مغانی و ماکویی در گله های اصلاحی (اندازه های بدن و خصوصیات لاشه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۳

برای ارائه معیارهای مناسب انتخاب در گوسفندان زنده و بررسی اثرات نژاد و جنس، ۲۰۰ راس بره نر و ماده ۱± ۱۲ ماهه مغانی و ماکویی مطالعه شدند. اندازه های عمق بافت نرم بر روی دنده دوازدهم (به وسیله اولتراسوند و سر سوزن)، ارتفاع جدوگاه، طول بدن، دور سینه، عرض لگن و طول مورب بدن اندازه گیری شد و سپس تمامی حیوانات ذبح، تجزیه لاشه و تفکیک بافتی شدند. درصد ترکیبات فیزیکی لاشه (گوشت لخم، چربی زیر جلدی، چربی بین عضلات، دنبه و استخوان) و ترکیبات شیمیایی بافت نرم (پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت) تعیین شد. به جز طول مورب بدن تمامی اندازه های تعیین شده برروی حیوان زنده در دو نژاد تفاوت معنی داری داشت و در اکثر موارد گوسفندان مغانی ارقام بالاتری نسبت به گوسفندان ماکویی داشتند. اثر جنس در هر دو نژاد بر اندازه های بدن معنی دار بود (به جز عرض لگن). بره های ماده نسبت به بره های نر عمق بافت ضخیم تری داشتند. اثر نژاد و جنس بر روی ترکیبات فیزیکی لاشه معنی دار بود. به جز درصد چربی بین عضلات و درصد استخوان بقیه ترکیبات فیزیکی لاشه بین دو نژاد تفاوت معنی داری داشتند. درصد گوشت لخم در گوسفندان ماکویی بیشتر از مغانی بود ولی در مقابل درد لاشه، درصد مجموع چربی و درصد دنبه در گوسفندان ماکویی بالاتر بود. جنس بره اثر معنی داری بر روی درصد پروتیین، چربی و خاکستر نداشت. اکثر صفات مورد مطالعه تحت تاثیر نژاد و جنس قرارگرفتند. بر اساس نتایج، دامنه تغییرات درصد چربی لاشه در هر دو نژاد مورد مطالعه، نسبتا وسیع بود که بدین وسیله می توان دام هایی با درصد چربی لاشه کمتر را ارزیابی و انتخاب نمود.

کلید واژه: گوسفند ایرانی، مغانی، ماکویی، اولتراسوند، سر سوزن، ترکبب لاشه، اندازه های بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.