بررسی فضاهای ورزشی در منطقه تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فضاهای ورزشی در منطقه تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۱۳۸۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فضاهای ورزشی در منطقه تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فضاهای ورزشی در منطقه تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فضاهای ورزشی در منطقه تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۹

مقدمه: تحرک فیزیکی از جمله مهم ترین رفتارهایی است که می تواند بیماری های غیر واگیر را متاثر سازد. دسترسی مردم به تسهیلات ورزشی شانس فعالیت جسمانی را بیشتر می کند. این پژوهش به منظور بررسی وضعیت فضاها و اماکن تحت پوشش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و بهره مندی و دسترسی مردم به این امکانات صورت گرفته است.روش کار: دراین مطالعه توصیفی ابتدا افراد ذی نفع برای ارتقای فرهنگ فعالیت فیزیکی شناسایی شدند. با تشکیل گروه کار، این افراد ابعاد مختلف افزایش دسترسی مردم را به تسهیلات ورزشی تعیین نمودند. سپس برای تعیین وضعیت فنی اماکن (از جمله تنوع فعالیت ها، ابزارها و کیفیت آموزش) و ابعاد سلامت محیط ورزشی (براساس دستورالعمل های مرکز سلامت محیط و کار) فرم های گردآوری مناسب را تهیه نمودند. مطالعه بر روی ۶۳ فضای ورزشی منطقه تحت پوشش انجام شد. روش پژوهش شامل مشاهده و مصاحبه با استفاده ابزار پژوهش شامل چک لیست و پرسش نامه بود. داده ها با استفاده از روش های آمار توصیفی مورد توصیف قرار گرفت.نتایج: ۳۴.۷ درصد باشگاه ها ویژه مردان و ۸.۶ درصد ویژه خانم ها و ۵۶.۵ درصد قابل استفاده برای دو گروه بود. ۴۷.۸ درصد از باشگاه ها مخصوص بدنسازی بود. ۸۱.۵ درصد از نفر- جلسات در بیست رشته ورزشی به مردان اختصاص داشت. بدنسازی با ۳۵.۲ درصد و کشتی با ۱۲.۹ درصد بیشترین نفر- جلسات را به خود اختصاص دادند. هم چنین بیشترین نفر- جلسات مربوط به فصل تابستان (۳۶.۳ درصد) بود. نرمش صبحگاهی تنها دارای یک فضای ورزشی بود. از مجموع ۱۵۷ مربی فعال در ۲۰ رشته ورزشی ۶۸.۲ درصد مرد و ۳۱.۸ درصد زن بودند. بیش ترین سهم از مربیان ورزشی مردان به ترتیب مربوط به کشتی با ۱۷.۸ درصد و بدنسازی ۱۲.۷ درصد بود. در مورد زنان این سهم در ورزش های هوازی ۲۶ درصد و در کاراته ۱۸ درصد بود.نتیجه گیری: این پژوهش نشان دهنده ناکافی بودن امکانات و تسهیلات ورزشی فعال و بهره مندی کمتر خانم ها از امکانات ورزشی منطقه بود. با توجه به پایین بودن سهم رشته های هوازی و گروهی، که ورزش های مناسبی از دیدگاه سلامت جسمی و روانی محسوب می شوند، ضرورت توجه بیشتر به این ورزش ها آشکار می شود.

کلید واژه: فضای ورزشی، فعالیت فیزیکی، ارتقا سلامت، دسترسی، تسهیلات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.