بررسی چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در نتیجه اجرای عملیات آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در نتیجه اجرای عملیات آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در نتیجه اجرای عملیات آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در نتیجه اجرای عملیات آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چگونگی تغییرات هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در نتیجه اجرای عملیات آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

کاربرد مجدد فاضلاب های خانگی و پساب حاصل از تصفیه آن در مصارفی نظیر آبیاری اراضی کشاورزی، موجبات افزوده شدن برخی از انوع یون های قابل تبادل، املاح و مواد جامد معلق (آلی و معدنی) را به خاک فراهم نموده که این امر، خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک را به شدت تحت تا ثیر قرار می دهد. از جمله مهم ترین پارامترهای فیزیکی متاثر در این شرایط، می توان به ساختمان خاک و به تبع آن هدایت هیدرولیکی یا ضریب آبگذری خاک اشاره نمود. از این نظر جهت بررسی تاثیر کاربرد این قبیل آب های نامتعارف بر میزان هدایت هیدرولیکی اشباع خاک (Ksat) در نتیجه اجرای عملیات آبیاری محصولات کشاورزی، در شرایط تحقیقات لایسیمتری به مدت دو سال از فاضلاب خانگی خام و پساب تصفیه شده شهرک اکباتان برای آبیاری سبزیجاتی نظیر: گوجه فرنگی، جعفری و هویج استفاده شد. این تحقیق با منظورنمودن آب چاه به عنوان تیمار شاهد و بهره گیری از آزمایش آماری فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی به اجرا درآمد. هدایت هیدرولیکی اشباع خاک نیز قبل از شروع اجرای تحقیق و در خاتمه آن با روش بار ثابت اندازه گیری شد. نتایج حاصله بیانگر آن است که کاربرد دو ساله انواع آب آبیاری و کشت سبزیجات، موجب افزایش هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در مقایسه با میزان اولیه آن گردیده است، به گونه ای که بیشترین افزایش در کاربرد فاضلاب خام و کشت جعفری با مقد ار متوسطی برابر با ۵۳.۲ میلیمتر در ساعت (در مقایسه با مقدار ابتدایی ۳.۱ میلیمتر در ساعت) به دست آمد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان از اثر معنی دار نوع آب آبیاری کاربردی و نوع گیاه کشت شده بر میزان هدایت هیدرولیکی اشباع اندازه گیری شده خاک در سطح یک درصد داشت. بنا برنتایج آزمون میانگین ها، حداکثر افزایش عامل مورد بررسی، در کاربرد فاضلاب خام و به طور متوسط تا ۱۱.۸ برابر مقدار اولیه و پس از آن در نتیجه کاربرد پساب تصفیه شده و آب چاه (به ترتیب با متوسط افزایشی در حدود ۷.۶ و ۵.۲ برابر) حاصل گردید. از نظر نوع گیاه نیز بیشترین تا ثیردرلایسیمترهای مورد کشت جعفری و کمترین آن در کشت گوجه فرنگی (به ترتیب با افزایشی برابر با ۱۰.۶ و ۶.۰برابر مقدار اولیه هدایت هیدرولیکی اشباع خاک) مشاهده شد.

کلید واژه: فاضلاب خانگی، فاضلاب خام، پساب تصفیه شده، آبیاری، لایسیمتر، هدایت هیدرولیکی اشباع خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.