بررسی تراکم گال پسیل صنوبر (Camaratoscena hoberlandii (Hom.: Psyllidae بر روی ارقام مختلف تبریزی در استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تراکم گال پسیل صنوبر (Camaratoscena hoberlandii (Hom.: Psyllidae بر روی ارقام مختلف تبریزی در استان زنجان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تراکم گال پسیل صنوبر (Camaratoscena hoberlandii (Hom.: Psyllidae بر روی ارقام مختلف تبریزی در استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تراکم گال پسیل صنوبر (Camaratoscena hoberlandii (Hom.: Psyllidae بر روی ارقام مختلف تبریزی در استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تراکم گال پسیل صنوبر (Camaratoscena hoberlandii (Hom.: Psyllidae بر روی ارقام مختلف تبریزی در استان زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۹

پسیل صنوبر Camarotoscena hoberlandti Vondracek از آفات مکنده مهم صنوبر می باشد که تغذیه حشرات کامل و مراحل پورگی آن روی برگ ها باعث ایجاد گال روی درختان صنوبر می گردد. در این بررسی که در سال ۱۳۸۰ انجام گرفت تراکم این حشره روی ۱۳ کلن صنوبر Populus nigra بومی و غیر بومی که در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار کاشته شده بودند، مورد ارزیابی قرار گرفت. از تعداد ۹ درخت موجود در وسط هر کرت آزمایشی، ۴ درخت به طور تصادفی انتخاب گردید و از چهار جهت جغرافیایی هر درخت از ارتفاع برابر سینه یک شاخه به طول ۱۳۰ سانتی متر انتخاب و تعداد گال های موجود در آن شمارش گردید. داده های آماری پس از تبد یل سازی در برنامه آماری SAS8 تجزیه و تحلیل گردید. تجزیه آماری داده ها نشان داد که بین کلن ها از نظر آلودگی در سطح اطمینان ۹۹% اختلاف معنی داری وجود دارد. مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن نشان داد که کلن Populus nigra 42.51 از بالاترین تراکم گال (۱۶.۷) برخوردار بوده است، در صورتی که کلن های P.n.62.149، P.n.56.72، P.n.63.135، P.n.62.191، P.n.62.127، P.n.62.154 و P.n.56.75 با صفر درصد آلودگی، مقاومترین کلن ها نسبت به آفت بوده اند. جهات جغرافیایی دارای اثر معنی دار روی تراکم آفت بود، به طوری که بالاترین تراکم گال در جهت شرقی درخت ها مشاهده گردید، ولی بین سایر جهات جغرافیایی تفاوت معنی دار نبود.

کلید واژه: پسیل صنوبر، صنوبر، Camaratoscena hoberlandti، کلن ها، زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.