مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست :

مقاله بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۴۶۷ تا ۴۷۲ منتشر شده است.
نام: بررسی دقت معاینه فیزیکی در آسیب های ناشی از بریدگی با شیشه در ناحیه ساعد و مچ دست
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساعد
مقاله آسیب های ناشی از شیشه
مقاله تخمین ناکافی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آسیب های نافذ به ساعد و مچ دست یکی از آسیب های شایع در بالغین و کودکان می باشد که می تواند باعث عوارض و ناتوانی های بارزی گردد. این مطالعه به بررسی صحت ارزیابی قبل از عمل جراحی در این نوع آسیب ها پرداخت.
روش ها: در این مطالعه آینده نگر از بین بیمارانی که به بیمارستان کاشانی اصفهان از مرداد ماه ۱۳۸۵ لغایت اسفند ماه ۱۳۸۷ مراجعه کرده بودند، ۱۵۰ نفر با ترومای نافذ ناشی از اجسام برنده شیشه ای به ساعد و مچ دست، وارد مطالعه شدند. در این بیماران، ابتدا یک معاینه بالینی دقیق و بررسی عناصر آسیب دیده زخم بدون وسعت بخشیدن به سایز زخم توسط یک متخصص ارتوپدی انجام گرفت و سپس ارزیابی دقیق زخم در اتاق عمل توسط همان شخص انجام شد. اطلاعات جمع آوری شده قبل و بعد از عمل جراحی با هم مقایسه گردید.
یافته ها: با وجود صحت کافی ارزیابی قبل از عمل جراحی در مورد آسیب های نافذ ساعد و مچ دست در سطح دورسال، ارزیابی قبل از عمل جراحی در مورد آسیب های وارد شده به تاندون ها، اعصاب و شریان ها در سطح ولار از صحت کمتری برخوردار بود. بیشترین عناصری که در سطح ولار آسیب دیده بودند، تاندون های فلکسور سطحی (۶۰ درصد موارد)، عصب مدین (۱۸ درصد موارد)، فلکسور کارپی اولناریس (۱۶ درصد موارد) و بیشترین عناصر آسیب دیده در سطح دورسال ساعد، تاندون های اکستانسور بودند.
نتیجه گیری: به نظر می رسد که ارزیابی قبل از عمل جراحی، حتی اگر به شکل دقیق انجام گیرد، وسعت ضایعه در آسیب های نافذ ناشی از اجسام برنده شیشه ای در سطح ولار را کمتر تخمین می زند؛ بنابراین در این نوع آسیب ها (حتی در موارد معاینه فیزیکی طبیعی)، ارزیابی دقیق و اقدامات جراحی باید مد نظر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.