بررسی سطح ایمنی نسبت به سرخک در گروه سنی ۲۵-۵ سال قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک/ سرخجه در سال ۱۳۸۲ در شهرستان تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطح ایمنی نسبت به سرخک در گروه سنی ۲۵-۵ سال قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک/ سرخجه در سال ۱۳۸۲ در شهرستان تبریز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطح ایمنی نسبت به سرخک در گروه سنی ۲۵-۵ سال قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک/ سرخجه در سال ۱۳۸۲ در شهرستان تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطح ایمنی نسبت به سرخک در گروه سنی ۲۵-۵ سال قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک/ سرخجه در سال ۱۳۸۲ در شهرستان تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطح ایمنی نسبت به سرخک در گروه سنی ۲۵-۵ سال قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک/ سرخجه در سال ۱۳۸۲ در شهرستان تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: سرخک یکی از مسری ترین بیماری های شناخته شده انسان می باشد. علی رغم در دسترس بودن واکسن مناسب بر علیه سرخک، سالانه هزاران مورد مرگ از سراسر جهان به علت آن گزارش می گردد، به طوری که در سال ۲۰۰۳، ۵۳۰۰۰۰ مورد مرگ در اثر سرخک گزارش گردیده است. به دنبال موفقیت کشور ایران در ریشه کنی پولیو در سال ۲۰۰۰، برنامه های حذف و ریشه کنی سرخک بر پایه توصیه های سازمان بهداشت جهانی در کشور در حال انجام است. بر همین اساس بررسی چگونگی وضعیت ایمنی فرد گروه هدف برنامه واکسیناسیون (افراد ۵ تا ۲۵ سال) نسبت به بیماری سرخک قبل از اجرای برنامه واکسیناسیون همگانی سرخک. سرخجه در سال ۱۳۸۲ امری ضروری به نظر می رسید.روش بررسی: تعداد ۲۲۵ نمونه توسط مراکز بهداشت واقع در شهرستان تبریز جمع آوری و پس از جدا سازی سرم های افراد، نمونه های فوق به همراه پرسشنامه ها در شرایط ۸- ۴ درجه سانتیگراد به بخش ویروس شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال گردیده است. برای سنجش وجود یا عدم وجود ایمنی علیه سرخک در افراد مورد مطالعه از روش ممانعت از هماگلوتیناسیون (Hemagglutination Inhibition, HI) استفاده گردید.یافته ها: در کل ۹۱.۶% افراد نسبت به سرخک دارای آنتی بادی می باشند و ۸.۴% فاقد آنتی بادی می باشند. بالاترین میزان سطح آنتی بادی در گروه سنی ۲۵- ۲۰ سال (۹۴.۹%) و کمترین میزان سطح آنتی بادی در گروه سنی ۱۹- ۱۵ سال (۸۵.۷%) می باشد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهد وضعیت ایمنی افراد ۲۵- ۵ ساله قبل از واکسیناسیون همگانی سرخک. سرخجه در شهرستان تبریز مطلوب می باشد. این خود نشان دهنده اجرای صحیح برنامه های کنترلی و مراقبتی بخش بهداشت تبریز نسبت به سرخک می باشد. با این حال علی رغم وجود سطح بالای آنتی بادی، ۱۹ درصد موارد تایید شده سرخک در سال ۱۳۸۲ در استان آذربایجان شرقی از شهرستان تبریز گزارش گردیده است، به طوریکه این مساله خود نشان دهنده وجود ویروس سرخک به صورت اندمیک در همان سال می باشد. داده های به دست آمده از این مطالعه برای مطالعات بعدی سرولوژیک بسیار مفید بوده و جهت ارزیابی برنامه های ایمن سازی همگانی نقش بسزائی را دارا می باشد. با مقایسه وضعیت ایمنی افراد جامعه در قبل و بعد از واکسیناسیون همگانی و نیز اجرای دقیق برنامه های مراقبتی، شناسایی افراد حساس جامعه در گروه سنی خاص آسانتر می گردد.

کلید واژه: سرخک، سرواپیدمیولوژی، ممانعت از هماگلوتیناسیون، آنتی بادی، واکسن سرخک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.