بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۷

اثر سطوح مختلف انرژی (۲۷۰۰، ۲۹۰۰ و ۳۱۰۰، کیلو کالری در کیلوگرم) و نسبت های مختلف انرژی به پروتیین (۱۹۵، ۲۱۵ و ۲۳۹) در جیره، بر عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخم گذاری بررسی شد. ۲۱۶ قطعه مرغ تخم گذار بومی در سن ۴۵ هفتگی در ۶ گروه ۴ قطعه ای به ۹ تیمار مورد آزمایش اختصاص داده شد. جیره های آزمایشی به گونه ای فرموله شد که هر یک از سطوح انرژی دارای سه نسبت مختلف انرژی به پروتئین باشد. سپس جیره های آزمایشی به مدت ۲۰ هفته (هفته ۴۲ تا ۶۲) به صورت آزاد و در قالب طرح کاملا تصادفی در اختیار مرغ ها قرار گرفت. درصد تخم گذاری، وزن تخم مرغ های تولیدی، افزایش وزن و درصد ماندگاری مرغ ها بین تیمارهای مختلف، تفاوت معنی داری با هم نداشتند (P>0.05). میزان خوراک مصرفی روزانه تفاوت معنی داری را بین جیره های ۱، ۲ و ۳ (۳۱۰۰) و ۵ (۲۹۰۰) با جیره ۷ (۲۷۰۰) نشان داد (P<0.05). به طوری که جیره های ۱، ۲، ۳ و ۵ کمتر مصرف شد. تاثیر کلی سطوح مختلف انرژی بر مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک معنی دار بود (P<0.05). به طوری که سطح انرژی ۳۱۰۰ با ۲۷۰۰ تفاوت معنی دار داشت (P<0.05) و کمتر مصرف شد. ضریب تبدیل خوراک برای سطح انرژی ۳۱۰۰ اختلاف معنی داری با سطح ۲۷۰۰ داشت. قیمت خوراک به ازای تولید هر کیلوگرم تخم مرغ به طور معنی داری با افزایش سطح انرژی و پروتیین جیره افزایش یافت(P<0.05) . بر اساس نتایج به نظر می رسد که سطح انرژی ۲۷۰۰ کیلوکالری در کیلوگرم و ۱۱.۳۱ درصد پروتیین برای تامین نیازهای تولیدی مرغ های تخم گذار بومی فارس در مرحله دوم تخم گذاری کافی و اقتصادی تر باشد.

کلید واژه: انرژی، پروتیین، مرغ تخم گذار بومی، مرحله تخم گذاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.