دانش مبتلایان به پرفشاری خون از علایم و عوارض بیماری و میزان فشار خون خود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دانش مبتلایان به پرفشاری خون از علایم و عوارض بیماری و میزان فشار خون خود دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانش مبتلایان به پرفشاری خون از علایم و عوارض بیماری و میزان فشار خون خود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانش مبتلایان به پرفشاری خون از علایم و عوارض بیماری و میزان فشار خون خود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانش مبتلایان به پرفشاری خون از علایم و عوارض بیماری و میزان فشار خون خود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: کنترل فشار خون یکی از مشکلات اساسی مبتلایان به پرفشاری خون می باشد که در نتیجه عدم پذیرش بیماری و درمان از جانب بیمار به وجود می آید. با توجه به این که سطح دانش بیماران می تواند عامل مهمی در پذیرش درمان این گونه بیماریها باشد، مطالعه حاضر به منظور بررسی سطح آگاهی و دانش بیماران مبتلا به پرفشاری خون از میزان فشار خون خود، علایم و عوارض بیماری پرفشاری خون انجام شد.
روش تحقیق: این مطالعه توصیفی- تحلیلی در سال ۱۳۸۳ و در بخشهای مختلف (اورژانس، قلب، CCU و درمانگاه های تخصصی) بیمارستان ولی عصر (عج) شهر بیرجند انجام شد. ۳۸۵ بیمار از جامعه آماری در دسترس انتخاب شدند و مورد مصاحبه قرار گرفتند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه ای حاوی دو بخش اطلاعات جمعیت شناختی و سنجش دانش بیماران از محدوده فشار خون خود، فشار خون سیستول و دیاستول و سطح دانش آنان از علایم و عوارض بیماری پرفشاری خون بود. روایی پرسشنامه توسط چهار نفر متخصص قلب مورد تایید قرار گرفت. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از جداول توصیفی و آزمون Chi-Square سطح معنی داریP0.05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: از میان ۳۸۵ بیمار مورد پژوهش ۲۸.۴% در گروه سنی ۵۱-۶۰ سال قرار داشتند؛ میانگین سنی این افراد ۱۳.۱۴±۵۸ سال بود. پاسخ ۷۷.۱% و ۴۴.۹% از بیماران به ترتیب به سوالات مربوط به محدوده فشار خون سیستول و دیاستول صحیح بود. ۷۳% محدوده فشار خون خود را می دانستند. ۷۹.۹% از بدون علامت بودن بیماری پرفشاری خون و ۵۹% نسبت به عوارض کلیوی بیماری پرفشاری خون آگاهی نداشتند. سطح دانش ۳۲.۵% در حد ضعیف و ۲۳.۴% در حد متوسط قرار داشت. بین سطح دانش با جنس و منبع کسب اطلاعات (P<0.05) با تحصیلات، محل سکونت، شغل (P<0.001) ارتباط معنی دار آماری وجود داشت.
نتیجه گیری: به منظور پیشگیری از افزایش مرگ و میر و آسیب های جبران ناپذیر ناشی از کم اهمیت شمردن بیماری، بهتر است به افراد در معرض خطر و مبتلایان به بیماری پرفشاری خون آموزشهای لازم داده شود.

کلید واژه: پرفشاری خون، آگاهی، دانش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.