مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها :

مقاله مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۶ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه خصوصیات پشم گوسفندان آمیخته آرخامرینو با قزل و آرخامرینو با مغانی، با والدین آن ها
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پشم
مقاله گوسفند
مقاله آمیخته گری
مقاله آرخامرینو
مقاله قزل
مقاله مغانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آمیخته گری بین گوسفندان پشمی ایرانی و نژادهای پشمی خارجی می تواند یکی از راه های دستیابی به یک ترکیب ژنتیکی با تولید پشم مرغوب تر باشد. این پژوهش به منظور مقایسه خصوصیات پشم تولیدی آمیخته های حاصل از تلاقی گوسفندان قزل و مغانی با نژاد آرخامرینو به عنوان پایه پدری، با خصوصیات پشم والدین آن ها انجام گرفت. برای این منظور تعداد ۲۲ راس گوسفند آرخامرینو با ۲۵ راس گوسفند قزل و ۱۶ راس گوسفند مغانی در طی سه سال متوالی ۱۳۷۸ الی ۱۳۸۰ تلاقی داده شدند و از ناحیه میانی بدن آمیخته ها در سن ۱۵- ۹ ماهگی نمونه پشم اخذ شد. صفات مورد بررسی قطر الیاف، ضریب تغییرات قطر، طول استاپل، درصد الیاف کمپ و درصد الیاف مدولایی بودند. نتایج نشان داد که گوسفندان آرخامرینو دارای بالاترین کیفیت الیاف تولیدی در بین پنج ترکیب ژنتیکی بودند. آمیخته ها الیافی ظریف تر از والدین بومی خود تولید کردند. گوسفندان مغانی دارای بالاترین ضریب تغییرات قطر بودند و الیاف غیر یکنواخت تری تولید کردند. آمیخته ها طول استاپلی مشابه با والدین بومی خود داشتند و مقدار طول استاپل در آن ها بیشتر از والد آرخامرینو بود. درصد الیاف کمپ در آمیخته ها کاهش چشم گیری نسبت به والدین بومی داشت و درصد الیاف مدولایی در آمیخته آرخامرینو با مغانی نسبت به گوسفند مغانی به طور معنی داری بسیار کم تر شده بود. در بررسی کلی، کیفیت الیاف تولید شده در آمیخته ها نسبت به والدین بومی بهبود یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.