مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان :

مقاله اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در روان شناسی بالینی از صفحه ۴۱ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: اختلالات درونی سازی نقش اضطراب و افسردگی مادران در سلامت روانی دختران نوجوان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات درونی سازی
مقاله اضطراب و افسردگی مادر
مقاله دختران نوجوان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعات نشان داده اند اضطراب و افسردگی مادران در ابتلای فرزندان به اختلالات درونی سازی نقش دارند. هدف از این مطالعه بررسی رابطه افسردگی و اضطراب مادر با اختلالات درونی سازی در دختران نوجوان می باشد.
روش: در این مطالعه که از نوع مطالعات توصیفی، تحلیلی است، ۱۰۸ دانش آموز دختر عادی، در دامنه سنی ۱۱ تا ۱۶ سال با میانگین و انحراف استاندارد ۱۳۲۶ (۰۹۲) از تبریز شرکت کردند. مادران به مقیاس علایم مرضی کودکان (CSI-4) و مقیاس DASS-42 پاسخ دادند. به منظور تحلیل داده ها از آزمون t مستقل، تحلیل رگرسیون خطی چندگانه و مدل یابی معادلات ساختاری استفاده شد.
یافته ها: اضطراب و افسردگی مادر پیش بینی کننده قوی اختلالات درونی سازی در دختران نوجوان بود. عامل اضطرابِ مادر (b=۰.۳۷۷) در مقایسه با افسردگی مادر (b=۰.۲۴۳) سهم بیشتری در پیش بینی اختلالات درونی سازی دختران نوجوان داشت. مدل یابی معادلات ساختاری نشان داد که بین افسردگی مادر با اختلالات درونی سازی دختران نوجوان (R=0.49)، همچنین بین اضطراب مادر و اختلالات درونی سازی دختران نوجوان (R=0.53) رابطه علّی معنادار وجود دارد.
نتیجه گیری: افسردگی و اضطراب مادر می تواند علت ابتلای دختران نوجوان به اختلالات درونی سازی باشد. نتایج این پژوهش در پیشگیری و درمان اختلالات درونی سازی دختران نوجوان کاربرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.