مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان :

مقاله تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از صفحه ۱۹۵ تا ۲۰۹ منتشر شده است.
نام: تدوین استراتژی های توسعه آموزش اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش اخلاق پزشکی
مقاله مدلSWOT
مقاله برنامه ریزی راهبردی
مقاله راهبرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اخلاق پزشکی، فعالیتی تحلیلی است که در طی آن ابعاد مختلف حیطه تصمیم گیری های اخلاقی پزشکی، مورد بررسی قرار می گیرد. در این مطالعه، جهت شناسایی نقاط قوت، ضعف و همچنین فرصت ها و تهدیدهای آموزش اخلاق پزشکی، به طراحی استراتژی های اثربخش در جهت توسعه آموزش های نوین در حوزه اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پرداخته شده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی نظرات ۴۴ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۳۸۸ بررسی گردید. پس از شناسایی فهرستی از نقاط قوت، ضعف و همچنین فرصت ها و تهدیدهای آموزش اخلاق پزشکی، از طریق پرسش نامه و ضمن نظرخواهی از نمونه ها به وزن دهی و تعیین رتبه این عوامل پرداخته شد و سپس استراتژی ها در قالب (Strength, Weakness, Opportunities, Threats) SWOT ارایه گردید.
یافته ها: در بررسی عوامل داخلی از بین نقاط قوت، بیشترین میزان اهمیت (وزن) مربوط به «وجود منابع اسلامی و تاریخی غنی در زمینه اخلاق پزشکی» با وزن ۱/۰ و رتبه ۹/۲ و بین نقاط ضعف بیشترین میزان اهمیت مربوط به «به کارگیری روش های سنتی در آموزش اخلاق پزشکی» با وزن ۱۲/۰ و رتبه ۷/۲ بود. با توجه به مجموع امتیازها در جدول تجزیه و تحلیل عوامل داخلی (۷۴/۲) و خارجی (۸۳/۲)، می توان گفت واکنش اعضای هیات علمی نسبت به نقاط قوت و ضعف و همچنین نسبت به فرصت ها و تهدیدها در آموزش اخلاق پزشکی کمتر از حدمتوسط بوده است.
نتیجه گیری: در قالب مدلSWOT ، مجموعا ۱۷ استراتژی در قالب های تهاجمی، رقابتی، احتیاطی و تدافعی ارایه شد. اعتبار این استراتژی ها توسط جامعه مورد مطالعه سنجیده شده و میزان اعتبار، زیاد بوده است. پس از اولویت بندی استراتژی ها، اولویت اول به «آموزش اخلاق پزشکی به صورت بین رشته ای توسط اساتید اخلاق و اساتید علوم بالینی»، اولویت دوم به «آموزش اخلاق در بالین بیمار» و اولویت آخر به استراتژی «تربیت پزشکان پرسش گر» اختصاص یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.