بررسی موارد بیماری فیستول شریانی ـ وریدی ریوی در مراجعین به بیمارستان قلب شهید رجایی طی ۳۰ سال (۱۳۸۲-۱۳۵۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی موارد بیماری فیستول شریانی ـ وریدی ریوی در مراجعین به بیمارستان قلب شهید رجایی طی ۳۰ سال (۱۳۸۲-۱۳۵۳) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی موارد بیماری فیستول شریانی ـ وریدی ریوی در مراجعین به بیمارستان قلب شهید رجایی طی ۳۰ سال (۱۳۸۲-۱۳۵۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی موارد بیماری فیستول شریانی ـ وریدی ریوی در مراجعین به بیمارستان قلب شهید رجایی طی ۳۰ سال (۱۳۸۲-۱۳۵۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی موارد بیماری فیستول شریانی ـ وریدی ریوی در مراجعین به بیمارستان قلب شهید رجایی طی ۳۰ سال (۱۳۸۲-۱۳۵۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: فیستول شریانی ـ وریدی ریوی یک بیماری نادر سیانوتیک است. تا سال ۱۹۴۲ و انجام اولین عمل جراحی، روش خاصی برای درمان این بیماران وجود نداشت. در سال ۱۹۷۷ آمبولوتراپی به عنوان روش جدید درمانی این بیماری ابداع شد و امروزه درمان انتخابی این بیماران می باشد. در کشور ما تاکنون مجموعه ای از مبتلایان به این بیماری معرفی نشده بود. روش کار: با یک مطالعه گذشته نگر تمام مبتلایان به این بیماری از بدو افتتاح مرکز تا سال ۱۳۸۲ شناسایی شدند و اطلاعات جمعیت شناختی، علایم، نشانه ها، عوارض، بررسی های پاراکلینیک، درمان، عوارض و اثرات درمان و پیگیری بیماران، گردآوری و مورد تحلیل قرار گرفت. یافته ها: بیماران این مطالعه که شامل یازده نفر بودند، میانگین سنی پایین تری نسبت به سایر مطالعات داشتند (۱۶ سال). با بررسی بیشتر مشخص شد که علت احتمالی آن، مراجعه کم تر بزرگسالان بیمار غیرتهرانی نسبت به کودکان بیمار غیرتهرانی به این مرکز می باشد. سایر اختلافاتی که معنی دار بودند، شامل: شیوع کم تر سردردهای مزمن (۹%) و احتمال بیشتر پلی سیتمی (۷۰%) می باشد. اولین مورد جراحی در این مرکز در سال ۱۹۹۱ و اولین مورد آمبولوتراپی در سال ۲۰۰۱ انجام شدند. از سال ۲۰۰۱ به بعد هیچ بیماری جهت عمل جراحی معرفی نشده است.نتیجه گیری: فیستول شریانی ـ وریدی ریوی یک بیماری نادر و جالب است. آمبولیزاسیون افق های جدیدی را در درمان این بیماری گشوده است.

کلید واژه: فیستول شریانی ـ وریدی ریوی، تلانژکتازی خونریزی دهنده ارثی، کویل، دستگاه آمپلاتزر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.