کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۸

چای سیاه، حاصل اکسایش پلی فنل های موجود در برگ سبز چای است. در این تحقیق با بررسی فرایند اکسایش آنزیمی و شیمیایی برگ سبز چای، امکان اصلاح فراوری تولید چای با افزودنی های مجاز آلومینیم سولفات و زئولیت مورد بررسی قرار گرفته است و در ادامه، اثر هر یک از این افزودنی ها بر رنگ چای، زمان اکسایش و زمان دم کشیدن بررسی شده است. این تحقیق نشان می دهد که افزودن هر یک از این افزودنی ها در مرحله اکسایش، موجب بهبود رنگ چای ایرانی و کاهش زمان اکسایش و دم کشیدن آن می شود. به طوری که افزودن ppm 200 از آلومینیم سولفات و زئولیت در مرحله اکسایش به ترتیب موجب کاهش زمان اکسایش به میزان ۲۱ و ۱۵ درصد می شود. همچنین افزودن ppm 190 از آلومینیم سولفات و زئولیت به ترتیب موجب افزایش مقدار جذب محلول چای به میزان ۲۰ و ۱۰ درصد می شود.

کلید واژه: چای سیاه، زئولیت، آلومینیم سولفات، اکسایش، دم کردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.