مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک :

مقاله الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۶ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۷ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: الگوی بهینه بهره برداران چغندر قند کار منطقه اقلید در شرایط توام با محدودیت آب و ریسک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندرقند
مقاله الگوی کشت بهینه
مقاله آب
مقاله ریسک
مقاله استان فارس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف اصلی این مطالعه تدوین الگوی بهینه بهره برداران چغندرکار اقلید (استان فارس) و هم چنین بررسی اهمیت چغندرقند در الگوی کشت آن ها بود. با توجه به اثرگذاری مساله ریسک بر تصمیم تولیدکنندگان، دو منشا ریسک قیمت و عملکرد نیز در تدوین الگو دخالت داده شدند. هم چنین با استفاده از قابلیت تکنیک برنامه ریزی چند هدفی، مساله کاهش استفاده از آب نیز به سایر اهداف اضافه شد. یافته ها نشان داد که تفاوت بازدهی الگوی فعلی با الگوی بهینه تنها ۷ درصد است، اما از نظر ترکیب محصول میان آن ها تفاوت وجود دارد. به این ترتیب که در الگوی فعلی ۳۸ هکتار از سطح زیرکشت بهره بردار نماینده با ۶۸ هکتار به چغندرقند اختصاص دارد در حالی که در الگوی بهینه این مقدار به ۰۲ هکتار کاهش می یابد. به طور کلی در الگوهای ارایه شده، ترکیب محصول از چغندرقند و گندم به نفع لوبیا تغییر می یابد. این تغییر افزون بر هدف تامین بازدهی فعلی بهره برداران، هدف کاهش مصرف آب تا ۳۳ درصد سطح مصرف فعلی را نیز تامین می کند. یافته ها نشان داد که بهره برداران در تدوین الگوی کشت خود عمدتا به ریسک قیمت توجه دارند. هم چنین مشخص گردید که ناکارایی چغندرقند در استفاده از نهاده محدود کننده آب باعث کاهش اولویت آن در الگوی کشت گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.