اثرات عصاره روغنی سیاه دانه (.Nigella sativa L) بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی استاندارد و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک‏ های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات عصاره روغنی سیاه دانه (.Nigella sativa L) بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی استاندارد و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک‏ های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات عصاره روغنی سیاه دانه (.Nigella sativa L) بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی استاندارد و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک‏ های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات عصاره روغنی سیاه دانه (.Nigella sativa L) بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی استاندارد و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک‏ های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات عصاره روغنی سیاه دانه (.Nigella sativa L) بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی استاندارد و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک‏ های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۶

مقدمه: استفاده از اثرات ضد میکروبی گیاهان دارویی از گذشته های دور مورد نظر بوده است. تحقیقات اخیر نیز در این زمینه نشانگر اهمیت و کاربرد این گونه گیاهان است. در مورد سیاه دانه نیز گزارش هایی مبنی بر تاثیر ضد میکروبی وجود دارد.هدف: در این مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغن دانه های سیاه دانه علیه دو گونه از باکتری های استافیلوکوکوس طلایی مورد آزمایش و سنجش قرار گرفته و پس از تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی (MIC) آن، با برخی از آنتی بیوتیک های اختصاصی مقایسه شده است.روش بررسی: در این بررسی از سیاه دانه تحت شرایط فشار در سرما عصاره روغنی تهیه گردید، سپس دو سویه استاندارد باکتری استافیلوکوکوس طلایی (۲۵۷۲، ۱۱۱۲ ATCC) فعال و در محیط کشت تریپتی کیس سوی بروث، رقت استاندارد (MF 0.5) آماده شد. از عصاره روغنی سیاه دانه (رقت ۰.۵ ، ۰.۲۵ ، ۰.۰۶ ، ۰.۰۳ درصد) سوسپانسیون میکروبی تهیه و مدت ۲۴ ساعت در ۳۵ درجه سانتی گراد انکوباسیون شده و نتایج ثبت گردید. جهت سنجش حساسیت میکروارگانسیم ها از دیسک های حاوی ۳۰ میکروگرم آنتی بیوتیک (ساخت شرکت دیفکو) و روش انتشار دیسک (کربی- بائر) استفاده و با تاثیر عصاره روغنی مقایسه شد.یافته ها: تاثیر عصاره روغنی سیاه دانه در رقت ۱۶/۱ برابر MIC باکتری استافیلوکوکوس طلایی (۲۵۷۲) و در رقت ۱۰/۱ معادل MIC سویه (۱۱۱۲) بود. میزان اثر عصاره خالص و رقت های ۰.۱۲۵ و ۰.۲۶ با حساسیت باکتری ها نسبت به دیسک های آنتی بیوتیک به کار رفته برابری داشت.نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصله از این مطالعه و برخی از بررسی های مشابه با سایر باکتری ها، به نظر می رسد عصاره روغنی سیاه دانه اثر ضداستافیلوکوکی مناسبی داشته و با تاثیر آنتی بیوتیک های سفتازیدیم، سفوروکسیم، سفاکلور و سفاماندول در شرایط آزمایشگاهی قابل مقایسه است. با انجام بررسی های تجربی بیشتر می توان از تاثیر ضد میکروبی عصاره روغنی سیاه دانه در کنترل و درمان عفونت های باکتریایی استافیلوکوکوس استفاده نمود.

کلید واژه: سیاه دانه، آنتی بیوتیک ها، عصاره روغنی، استافیلوکوکوس طلایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.