ارزیابی مقایسه ای آثار ضد قارچی سیر، پیاز و تربینافین علیه گونه های شایع درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مقایسه ای آثار ضد قارچی سیر، پیاز و تربینافین علیه گونه های شایع درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مقایسه ای آثار ضد قارچی سیر، پیاز و تربینافین علیه گونه های شایع درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقایسه ای آثار ضد قارچی سیر، پیاز و تربینافین علیه گونه های شایع درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مقایسه ای آثار ضد قارچی سیر، پیاز و تربینافین علیه گونه های شایع درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: درماتوفیت ها گروه تخصص یافته ای از قارچ های کراتینوفیلیک محسوب می شوند که قادر به تهاجم در نواحی شاخی پوست، مو و ناخن هستند.روش کار: در تحقیق حاضر آثار ضد قارچی دو عصاره گیاهی سیر و پیاز علیه استرین های استاندارد و بومی برخی از گونه های مهم درماتوفیت ها در شرایط آزمایشگاهی بررسی گردید و با فعالیت ضد قارچی داروی تربینافین مقایسه شد. روش استاندارد رقت در آگار (Agar Dilution Method) برای تعیین فعالیت ضد قارچی ترکیبات فوق الذکر مورد استفاده قرار گرفت. استرین های قارچی در حضور غلظت های مختلف ترکیبات مذکور در محیط سابورودکستروز آگار کشت داده شدند و مقادیر MIC و MFC هر یک از ترکیبات به طور جداگانه تعیین گردید.یافته ها: تمام ترکیبات مورد استفاده، رشد کلیه درماتوفیت ها را از طریق وابسته به غلظت مهار کردند. مقادیر MIC تربینافین و عصاره های آبی سیر و پیاز برای تمام درماتوفیت های تحت بررسی به ترتیب در محدوده ۰.۱۶۵- ۰.۰۰۵ (میکروگرم در میلی لیتر)، ۳.۹۱ – ۰.۲۴ (میکرولیتر در میلی لیتر) و ۵۰۰- ۶۲.۵ (میکرولیتر در میلی لیتر) محاسبه شد. مقادیر MFC ترکیبات مذکور نیز به ترتیب برابر ۰.۳۳ میکروگرم در میلی لیتر، ۳۱.۲۵-۷.۸۱ (میکرولیتر در میلی لیتر) و ۱۰۰۰ (میکرولیتر در میلی لیتر) تعیین گردید.بحث: بر اساس نتایج به دست آمده در تحقیق حاضر، تربینافین بیش ترین تاثیر ضد قارچی را علیه میکروسپوروم کانیس MC-1 و میکروسپوروم جیپسئوم PTCC 5070 در مقایسه با سایر درماتوفیت ها نشان داد. دو استرین میکروسپوروم کانیس MC-1 و PTCC 5069 بیشترین مقاومت را در برابر عصاره های آبی سیر و پیاز از خود نشان دادند. در مجموع دو ترکیب، یعنی تربینافین و عصاره آبی سیر فعالیت ضد قارچی مناسبی را در غلظت های بسیار پایین تر در مقایسه با عصاره آبی پیاز علیه درماتوفیت های تحت مطالعه نشان دادند. با توجه به قابلیت بالای مهار رشد درماتوفیت ها توسط عصاره آبی سیر و پیاز، بررسی بیشتر در خصوص یافتن فراکسیون های موثر ضد درماتوفیتی عصاره های مورد نظر و همچنین بررسی عصاره تام و فراکسیون های موثر در درمان اشکال مختلف درماتوفیتوزیس توصیه می گردد.

کلید واژه: درماتوفیت ها، آثار ضد قارچی، تربینافین، سیر، پیاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.