مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی :

مقاله بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش اجتماعی از صفحه ۱۴۳ تا ۱۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل اجتماعی موثر بر جرم در زنان زندانی
این مقاله دارای ۲۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جرم
مقاله تعلقات اجتماعی
مقاله از هم گسیختگی خانواده
مقاله سن ازدواج
مقاله محیط زندگی
مقاله پایگاه اجتماعی اقتصادی و دینداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جرم یا انحراف چراغ خطری است که نشان از نقایص یا کمبودهای جامعه دارد و معمولا دارای علل و عوامل مختلف است. در این تحقیق علل و عوامل اجتماعی از قبیل تحصیلات، خانواده نابسامان‌، فقر، میزان مذهبی بودن، ارتباط با افراد ناباب، زندگی در محلات فقیرنشین و جرم خیز، ازدواج های ناموفق مورد توجه نگارنده بوده است. هدف کلی این پژوهش شناسایی و سنجش عوامل اجتماعی موثر بر جرم زنان زندانی، و هدف فرعی آن بررسی میزان جرایم برحسب گروه های سنی، تحصیلات، وضعیت تاهل، وضعیت اقتصادی و منطقه مسکونی است؛ بررسی میزان تعلقات اجتماعی، ازهم گسیختگی خانوادگی، دین داری، سن ازدواج زنان مجرم در مقایسه با زنان غیر مجرم (عادی) نیز از اهداف فرعی پژوهش است.
روش تحقیق این مطالعه پیمایشی است. برای جمع آوری داده های لازم در مورد متغیرهای به کار گرفته شده از پرسشنامه استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق حاضر عبارت است از کلیه زنان زندانی زندان های استان گلستان در سال ۱۳۸۷ روش نمونه گیری به صورت تصادفی سیستماتیک بوده و حجم نمونه با استفاده از فرمول برآورد نمونه ۹۰ نفر تعیین شده است. برای تجزیه تحلیل داده ها از جداول توصیفی و استنباطی و برای آزمون فرضیه ها از T همتا استفاده شده است. یافته ها و نتایج تحقیق عبارت اند از این که زنان مجرم با زنان غیر مجرم از لحاظ تعلقات اجتماعی اختلاف معناداری با هم ندارند. به عبارت دیگر، تعلقات اجتماعی در به زندان افتادن موثر نبوده است. عوامل از هم گسیختگی خانواده، سن ازدواج، محیط زندگی، پایگاه اجتماعی اقتصادی و دینداری در بین زنان مجرم و زنان غیر مجرم دارای اختلاف معنادار است. به عبارت دیگر عوامل نام برده در به زندان افتادن زنان موثر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.