مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh) :

مقاله اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۱۹۳ تا ۲۰۶ منتشر شده است.
نام: اثر تیمارهای مختلف در ریشه زایی تعدادی از پایه های رویشی سیب (.Mallus domestica Borkh)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیب
مقاله پایه های رویشی
مقاله تیمار هورمونی
مقاله IBA و جهت نگهداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توسعه پایه های رویشی بمنظور افزایش عملکرد در باغهای سیب، ضروری است. این امر به در دسترس بودن یک روش ساده و آسان تکثیر پایه ها بستگی دارد. در این آزمایش اثر غلظت های مختلف هورمون ایندل بوتریک اسید (IBA) و دو روش نگهداری قلمه ها (وارونه و مستقیم)، روی ریشه زایی، کالوس زایی و تعداد و طول ریشه های پنج پایه رویشی(M26, MM106 B9, M9, و آزایش) با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مطالعه شد. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمارها و پایه ها وجود دارد. مقایسه میانگین ها نشان داد که IBA با غلظت ppm 2500 در پایه M26 بهمراه نگهداری وارونه با ۴۲/۵۸% ریشه زایی در مقایسه با شاهد مستقیم در پایه M26 با ۳۲۷% ریشه زایی بیشترین اثر را داشت. همچنین این تیمار، تعداد و طول ریشه ها را ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش داد. بین پایه ها نیز پایه های M26و MM106 از نظر درصد ریشه زایی، تعداد و طول ریشه ها نسبت به پایه های آزایش و M9 برتر و با آنان اختلاف معنی داری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.