بررسی اثر شیر شکری (موج موضعی) بر پارچه های پنبه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر شیر شکری (موج موضعی) بر پارچه های پنبه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر شیر شکری (موج موضعی) بر پارچه های پنبه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شیر شکری (موج موضعی) بر پارچه های پنبه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر شیر شکری (موج موضعی) بر پارچه های پنبه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۶

یکی از روش های ایجاد اثر شیر شکری (موج موضعی) روی پارچه استفاده از سدیم هیدروکسید است. پس از چاپ پارچه پنبه ای با خمیر دارای سدیم هیدروکسید، الیاف پنبه در مواضع چاپ شده تحت تاثیر قلیا متورم و در جهت طول خود منقبض می شود. این انقباض بر بخش چاپ نشده نیز اثر می گذارد و در نتیجه حالت موجی شکل بوجود می آید. در این پژوهش، علاوه بر سدیم هیدروکسید، پتاسیم هیدروکسید نیز مصرف شده و اثر عوامل مختلف چون غلظت قلیا، مدت زمان و عملیات انجام شده قبلی روی پارچه بررسی شده است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که اثر شیر شکری روی پارچه پنبه ای خام محسوس نیست و با انجام عملیات پخت و سفیدگری، اثر شیر شکری قابل ملاحظه ای کسب می شود. با توجه به نتایج حاصل، شرایط بهینه برای کسب اثر قابل توجه روی پارچه پنبه ای پخت و سفیدگری شده ۳۵۰ g سدیم هیدروکسید یا پتاسیم هیدروکسید بر کیلوگرم خمیر چاپ و مدت زمان واکنش ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پس از چاپ است. اثر سدیم هیدروکسید در مقایسه با پتاسیم هیدروکسید بر درصد جمع شدگی بیشتر است، هر چند این تفاوت تاثیر عملا معنی داری بر ظاهر اثر شیری شکری روی پارچه ندارد.

کلید واژه: اثر شیر شکری، پارچه پنبه ای، سدیم هیدروکسید، پتاسیم هیدروکسید، چاپ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.