بررسی اثر متغیرهای فرمول بندی و فرایند در تهیه اسفنجهای پلی اتیلن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر متغیرهای فرمول بندی و فرایند در تهیه اسفنجهای پلی اتیلن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر متغیرهای فرمول بندی و فرایند در تهیه اسفنجهای پلی اتیلن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر متغیرهای فرمول بندی و فرایند در تهیه اسفنجهای پلی اتیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر متغیرهای فرمول بندی و فرایند در تهیه اسفنجهای پلی اتیلن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)
تعداد صفحات :۱۳
اسفنج های پلی اتیلنی دارای خواص بی نظیری نسبت به سایر اسفنجهای متداول اند که از جمله این خواص می توان به مقاومت سایشی، مقاومت شیمیایی، عایق بودن الکتریکی و گرمایی و قابلیت جذب آب کم اشاره کرد. خواص خوب و قیمت ارزان این اسفنجها باعث توسعه و گسترش روزافزون مصرف آنها در کاربردهای گوناگون مانند صنایع بسته بندی، خودرو، نظامی، دریایی، کابل سازی و ورزشی شده است. در این پژوهش با استفاده از پلی اتیلن سبک و سنگین داخلی و با کمک روش قالبگیری فشاری اسفنج ها تهیه و نقش متغیرهای فرمولبندی مانند عوامل پفزا، ایجاد پیوند عرضی، کلسیم کربنات، روی استئارات و روی اکسید و همچنین، نقش متغیرهای فرایند مانند گرما، زمان و فشار روی چگالی و اندازه سلول بررسی شده است.
کلید واژه: اسفنج، پلی اتیلن، متغیرهای فرمول بندی، متغیرهای فرایند، چگالی و اندازه سلول ها
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.