بررسی شیوع قارچ در کشت مایع گوش میانی بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز در بیمارستان امیرالمومنین رشت طی سالهای ۸۳ و ۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع قارچ در کشت مایع گوش میانی بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز در بیمارستان امیرالمومنین رشت طی سالهای ۸۳ و ۸۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع قارچ در کشت مایع گوش میانی بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز در بیمارستان امیرالمومنین رشت طی سالهای ۸۳ و ۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع قارچ در کشت مایع گوش میانی بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز در بیمارستان امیرالمومنین رشت طی سالهای ۸۳ و ۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع قارچ در کشت مایع گوش میانی بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز در بیمارستان امیرالمومنین رشت طی سالهای ۸۳ و ۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۶

مقدمه: اوتیت میانی سروز بیماری شایعی در دوران کودکی است که عوامل مختلفی از جمله باکتریها در بروز آن دخیل هستند. ولی در تعداد بارزی از موارد، هیچ باکتری در مایع گوش میانی یافت نمی شود. قارچ ها به عنوان پاتوژن های مسبب سینوزیت شده اند و از این نظر تشابه زیادی بین عفونت های حفره گوش میانی و سینوی های پارانازال وجود دارد. تحقیق حاضر به منظور تعیین فراوانی نسبی عناصر قارچی در نمونه های نسج آدنوئید و مایع گوش میانی انجام شد.مواد و روش ها: از بیماران مبتلا به اوتیت میانی سروز مراجعه کننده به بیمارستان امیرالمومنین رشت از دی ماه سال ۱۳۸۳ تا دی ماه سال ۱۳۸۴ تعداد ۷۴ بیمار به صورت متوالی و غیر احتمالی به ترتیب مراجعه، مورد بررسی قرار گرفتند. پس از پاک کردن سرومن گوش خارجی و ضد عفونی کردن با بتادین به مدت ۱ دقیقه، میرنگوتومی قدامی تحتانی انجام شد. مایع گوش میانی آسپیره و در سرم فیزیولوژی استریل جمع آوری شد. بافت آدنویید توسط کورت برداشته و در سرم فیزیولوژی استریل دیگر جمع آوری گردید. در مجموع ۱۰۰ نمونه مایع گوش میانی و ۷۴ نمونه نسج آدنویید مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها جهت بررسی روی ظرف یخ حداکثر تا مدت زمان ۵ ساعت به آزمایشگاه رفرانس قارچ شناسی منتقل می شدند. برای بررسی ارتباط کشت های مثبت مایع گوش میانی و نسج ادنوئید از آزمون های آماری دقیق فیشر استفاده شد.یافته های پژوهش: نتایج نشان داد که کشت نمونه آدنویید در ۶ مورد (%۸.۱) و کشت مایع گوش میانی در ۱۰ مورد (%۱۰) جهت وجود قارچ مثبت بود. تنها یک نمونه مثبت نسج آدنوئید گونه ای از فوزاریوم بود. در بقیه نمونه ها انواع مختلف آسپرژیلوس به ویژه آسپرژیلوس فومیگاتوس دیده شد.نتیجه گیری نهایی: با توجه به وجود عناصر قارچی در گوش میانی، احتمال داده می شود که پاسخ آلرژیک به قارچ ها مسوول بعضی موارد اوتیت میانی سروز مقاوم باشد.

کلید واژه: اوتیت میانی سروز، مایع گوش میانی، قارچ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.