مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی :

مقاله نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۳۱۹ تا ۳۲۸ منتشر شده است.
نام: نقش لپتین در پاتوفیزیولوژی سلولهای مایلومایی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مالتیپل مایلوما
مقاله لپتین
مقاله رده سلولی U266

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی نقش احتمالی لپتین به عنوان عضوی از شبکه سایتوکاینی شرکت کننده در حفظ حیات سلولهای مایلومایی.
مواد و روشها: در این مطالعه از تکنیکهای RT-PCR برای ارزیابی بیان ژنهای لپتین و گیرنده های آن در سلولهای تک هسته ای نمونه های مغز استخوان و خون محیطی بیماران مایلومایی، ELISA برای اندازه گیری میزان لپتین سرم این بیماران و از Cell Culture به منظور بررسی اثر لپتین بر رشد رده های سلولی در in vitro استفاده شده است.
یافته ها: رده های سلولی و تک هسته ایهای مغز استخوان و خون محیطی بیماران مایلومایی درمان نشده لپتین و گیرنده های آن را بیان نمودند اما بیماران درمان شده لپتین را بیان نکرده، بیان متفاوتی از گیرنده ها را نشان دادند. در بلاست های (Acute lymphoid leukemia, B-blasts; B-ALL)بیان لپتین و گیرنده هایش مشاهده نگردید. میزان لپتین سرم بیماران مالتیپل مایلوما و B-ALL به ترتیب افزایش و کاهش نشان دادند. لپتین سبب افزایش رشد رده سلولی RPMI8866 گردید، اما بر رشد رده های سلولی U266 و Jurkat اثری نداشت.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های فوق، ممکن است لپتین در پاتوفیزیولوژی مالتیپل مایلوما نقش داشته باشد و بتوان لپتین و گیرنده هایش را به عنوان یکی از هدفهای درمانی، مورد مطالعه قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.