مقایسه لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار داخل کاف جلوگیری کننده از نشت هوا و تغییرات این فشار در طول عمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار داخل کاف جلوگیری کننده از نشت هوا و تغییرات این فشار در طول عمل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار داخل کاف جلوگیری کننده از نشت هوا و تغییرات این فشار در طول عمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار داخل کاف جلوگیری کننده از نشت هوا و تغییرات این فشار در طول عمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار داخل کاف جلوگیری کننده از نشت هوا و تغییرات این فشار در طول عمل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: تفاوت های قابل ملاحظه ای بین انواع لوله های تراشه دارای کاف با حجم بالا و فشار پایین از نظر فشار مورد نیاز داخل کاف لوله برای جلوگیری از نشت هوا به خارج و ورود مایع به داخل راه های هوایی گزارش شده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی مقایسه ای فشار مورد نیاز داخل کاف و نیز تغییرات این فشار در طول عمل در حضور گاز نایتروس اکسید بین انواع لوله های تراشه متداول در کشور طراحی و اجرا گردید.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی تعداد ۶۰ لوله تراشه یک بار مصرف با کاف دارای حجم بالا و فشار پایین از ۶ نوع لوله تراشه شامل هامکیر ساخت ژاپن، سوپا ساخت ایران، کندال و اکسل ساخت انگلستان، نوواتکس ساخت چین و ول لید ساخت هلند انتخاب شد (هر نمونه ۱۰ عدد). بعد از استقرار بیماران کاندیدای عمل ارتوپدی (سن ۲۰ الی ۶۵ سال) بر روی تخت عمل و القاء بیهوشی، لوله گذاری تراشه با استفاده از لوله های مزبور انجام و کاف آن با روش قطع صدای نشت از هوا پر و فشار آن توسط دستگاه فشار سنج کاف اندازه گیری و ثبت شد. با ادامه بیهوشی توسط هالوتان و نایتروس اکسید هر ۱۵ دقیقه یک بار تا پایان عمل، فشار داخل کاف مجددا اندازه گیری و ثبت گردید. اطلاعات حاصله با استفاده از آزمون آنالیز واریانس و کای اسکوار مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: میانگین فشار داخل کاف در کل لوله ها برای پیشگیری از نشت هوا بلافاصله بعد از لوله گذاری ۷.۳۵±۲۸.۶۸ سانتی متر آب بود. بین لوله های شش گانه از نظر این فشار اختلاف معنی داری وجود نداشت. فشار داخل کاف با گذشت زمان در تمام لوله ها تا پایان عمل به صورت معنی داری روند افزایشی داشت(p=0.000) . این افزایش فشار از دقیقه ۴۵ به بعد بین لوله های سوپا و اکسل اختلاف معنی داری داشت(p<0.05).نتیجه گیری: در مطالعه حاضر لوله های تراشه رایج در ایران از نظر فشار مورد نیاز کاف برای پیشگیری از نشت هوا با یکدیگر تفاوتی نداشتند. بیشترین میزان افزایش فشار با گذشت زمان در طول عمل مربوط به لوله های نوع سوپا و کمترین آن به لوله های نوع اکسل اختصاص داشت. با توجه به نتایج این مطالعه احتمالا در اداره راه هوایی بیماران با جراحی طولانی مدت، استفاده از لوله های تراشه نوع اکسل نسبت به لوله های دیگر ارجحیت دارد.

کلید واژه: لوله تراشه، فشار داخل کاف، نشت هوا، نایتروس اکسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.