مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی :

مقاله تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۴۰۵ تا ۴۱۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر تک دوز دیازینون و هینوزان بر ساختار بافت بیضه و هورمونهای جنسی در موشهای آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیازینون
مقاله هینوزان
مقاله بافت بیضه
مقاله سلولهای لایدیگ
مقاله اسپرماتوگونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی تاثیر دیازینون و هینوزان بر روی ساختار بافت بیضه و هورمون های جنسی در موش.
مواد و روشها: این مطالعه بر روی ۶۰ سر موش از نژاد Balb/c در چهار گروه مساوی شامل دیازینون، هینوزان، کنترل و شم، انجام پذیرفت. موشها در گروه آزمایشی دیازینون و هینوزان، به ترتیب ۳۰ میلیگرم بر کیلوگرم و ۲۰ میلیگرم بر کیلوگرم از این سموم را به صورت داخل صفاقی برای یکبار دریافت نمودند. گروه شم تنها روغن زیتون دریافت کرده و گروه کنترل تزریقی نداشته است. با تهیه برشهای بافتی از بیضه، ردههای مختلف سلولهای اسپرماتوژنیک، سلولهای لایدیگ وعروق خونی در واحد سطح با استفاده از Eye Piece شمارش شدند. قطر بیضه توسط میکرومتر و قطر لوله های اسپرم ساز از طریقEye Piece مدرج اندازه گیری گردید. هورمونهای تستوسترون، (LH) و Luteinzing Hormoneو (FSH)و Follicle stimulating hormone از روش Radioimmunoassay اندازه گیری شدند. سپس داده ها با تستهای One way-ANOVA Tukey’s HSD تجزیه و تحلیل گردیدند.
یافته ها: در این مطالعه قطر بیضه، قطر مجاری اسپرم ساز و تعداد عروق خونی کاهش یافت ولی از لحاظ آماری معنی دار نبوده است. همچنین با شمارش سلولهای اسپرماتوژنیک توسط Eye Piece(صفحه چشم شطرنجی) مشخص گردید که تعداد سلولهای اسپرماتوگونی، اسپرماتوسیتها، اسپرماتیدها و سلولهای لایدیگ در گروه آزمایشی نسبت به گروه کنترل کاهش معنی داری پیدا کرده است. پارامترها در گروه شم نسبت گروه تجربی کاهش معنی دار نشان نداده است (P<0.05).
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان میدهد که سموم دیازینون و هینوزان میتوانند تعداد اسپرم را در موشهای آزمایشگاهی کاهش دهند. بنابراین این مطالعه توجه بیشتری بر مدیریت صحیح استفاده از این گونه سموم را پیشنهاد مینماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.