تاثیر برخی عوامل زراعی بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه دو ژنوتیپ کلزا در منطقه گنبد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی عوامل زراعی بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه دو ژنوتیپ کلزا در منطقه گنبد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی عوامل زراعی بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه دو ژنوتیپ کلزا در منطقه گنبد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی عوامل زراعی بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه دو ژنوتیپ کلزا در منطقه گنبد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی عوامل زراعی بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه دو ژنوتیپ کلزا در منطقه گنبد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثر فاصله ردیف و میزان بذر بر مراحل فنولوژی، خصوصیات رویشی و وقوع پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه کلزا (Sclerotinia sclerotiorum)، آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی، در چهار تکرار و به مدت دو سال زراعی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گنبد اجرا شد. دو ژنوتیپ آپشن ۵۰۰ و اس- ۳ و ۳ میزان بذر ۴، ۶ و ۸ کیلوگرم در هکتار به صورت فاکتوریل در کرت های اصلی و ۳ فاصله ردیف ۱۲، ۲۴ و ۳۶ سانتی متر در کرت های فرعی قرار گرفتند. نتایج تجزیه مرکب داده های دو ساله آزمایش نشان داد که بیشتر بودن طول دوره رویش، ارتفاع بوته و خوابیدگی بوته ها و همچنین تولید ساقه های نازک تر در سال اول نسبت به سال دوم آزمایش، سبب افزایش معنی دار درصد بروز بیماری گردید. درصد بروز بیماری در سال اول و دوم آزمایش به ترتیب ۱۵.۹ و ۱.۴ درصد بود. درصد بیماری در ژنوتیپ اس-۳ ۷.۳) درصد( به دلیل داشتن قطر ساقه اصلی بیشتر، ارتفاع بوته کمتر و مقاومت به خوابیدگی بیشتر، پایین تر از ژنوتیپ آپشن ۵۰۰ ۱۰.۰) درصد( بود. افزایش میزان بذر و فاصله ردیف با افزایش ارتفاع بوته، تولید بوته های نازک تر و کاهش مقاومت به خوابیدگی سبب افزایش درصد بیماری شد. درصد بیماری در مقادیر ۴، ۶ و ۸ کیلوگرم بذر در هکتار به ترتیب ۵.۵، ۹.۲ و ۱۱.۲ درصد بود. همچنین درصد بیماری در فواصل ردیف ۱۲، ۲۴ و ۳۶ سانتی متر به ترتیب ۵.۷، ۸.۵ و ۱۱.۷ درصد بود.

کلید واژه: کلزا، ژنوتیپ، فاصله ردیف، میزان بذر و اسکلروتینیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.