بررسی تاثیر تخلیه مرکزی و محیطی سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی ایجاد شده توسط کاراژنین در پای موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تخلیه مرکزی و محیطی سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی ایجاد شده توسط کاراژنین در پای موش صحرایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تخلیه مرکزی و محیطی سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی ایجاد شده توسط کاراژنین در پای موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تخلیه مرکزی و محیطی سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی ایجاد شده توسط کاراژنین در پای موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تخلیه مرکزی و محیطی سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی ایجاد شده توسط کاراژنین در پای موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

در مطالعه حاضر نقش سیستم سروتونرژیک مرکزی بر التهاب محیطی حاد ایجاد شده توسط تزریق کاراژنین به کف پای موش صحرایی بررسی گردید. پاراکلروفنیل آلانین (pCPA) با دوزهای ۵۰ و ۱۰۰ میکروگرم برای هر موش صحرایی در حجم ۱۰ میکرولیتر به داخل بطن مغز (i.c.v) تزریق گردید و ۲ ساعت بعد با تزریق کاراژنین به کف پا التهاب القا شد. در گروه دیگر pCPA به صورت داخل صفاق (i.p.) با دوز ۱۵۰ میلی گرم برای هر کیلوگرم به مدت ۳ روز تزریق شد و ۲۴ ساعت بعد التهاب ناشی از کاراژنین ایجاد گردید. ادم پا در گروه تحت درمان با pCPA(100 µg/rat, i.c.v.) نسبت به گروه کنترل کاهش معنی دار داشت (p<0.05). تزریق سروتونین اگزوژن با دوز ۰.۷۰ nmol/10µ/rat- پانزده دقیقه پس از ایجاد التهاب در گروه تحت درمان با pCPA را به طور کامل از بین برد در صورتی که دوز ۰.۳۵ nmol/10µl/rat از سروتونین نتوانست این اثر را ایجاد نماید. فعالیت آنزیم میلوپراکسیداز در گروه های تحت درمان باpCPA i.p.) یاi.c.v.) به صورت معنی دار نسبت به گروه کنترل کاهش یافت. تزریق سروتونین اگزوژن با دوز۰.۷۰ nmol/10µl/rat به صورت ۳۰ i.c.v. دقیقه قبل و یا ۳۰ دقیقه پس از ایجاد التهاب منجر به کاهش معنی دار در پاسخ التهابی گردید. در صورتی که تزریق سروتونین در مزان القای التهاب هیچگونه اثر التهاب زایی / ضد التهابی از خود نشان نداد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که سروتونین به عنوان یک نوروترانسمیتر سیستم عصبی مرکزی می تواند در تنظیم پاسخ التهابی حاد محیطی نقش ایفا کند.

کلید واژه: سروتونین، التهاب، کاراژنین، پاراکلروفنیل آلانین، میلوپراکسیداز، سیستم عصبی مرکزی، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.