بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (.Tagetes minuta L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: جعفری مکزیکی گیاهی یک ساله و متعلق به خانواده Asteraceae است. این گونه به صورت خودرو در ایران وجود ندارد. جعفری مکزیکی یکی از مهمترین گیاهان دارویی مورد استفاده در صنایع عطرسازی، دارویی و غذایی است. اسانس این گیاه کاربرد وسیعی در این صنایع دارد.هدف: در این تحقیق اثر شرایط محیطی مختلف بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس این گیاه بررسی شد.روش بررسی: بذر گیاه در دو منطقه به طور هم زمان کشت گردید. قسمت های هوایی گیاه در مرحله تمام گل برداشت و پس از خشک شدن مواد گیاهی در سایه و هوای آزاد، اسانس گیری به روش تقطیر با آب به عمل آمد. شناسایی کمی و کیفی ترکیبات نمونه های اسانس به وسیله دستگاه های گاز کروماتوگراف (GC) و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC-MS) انجام شد.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که میزان و اجزای تشکیل دهنده اسانس بین دو منطقه کشت متفاوت است. بازده اسانس به ترتیب ۱.۴۴ و ۰.۸ درصد از غرب و شمال تهران به دست آمد. تعداد ۲۰ و ۱۹ ترکیب به ترتیب در اسانس حاصل از گیاهان کشت شده در غرب و شمال تهران شناسایی گردید. ترکیبات عمده اسانس از گیاهان کشت شده در غرب تهران دی هیدروتاجتون (۲۱.۴ درصد)، آلفا – ترپینئول (۱۵.۶ درصد)، سیس – تاجتون (۱۳.۱ درصد)، ترانس – اسیمنون (۱۱.۸ درصد)، سیس – بتا – اسیمن (۸.۳ درصد)، اسپاتولنئول (۴.۸ درصد)، سیسر – اسیمنون (۴.۵ درصد)، لیمونن (۴ درصد) و از شمال تهران آلفا – ترپینئول (۲۰.۸ درصد)، سیس – بتا – اسیمن (۱۷.۷ درصد)، دی هیدروتاجتون (۱۳.۷ درصد)، ترانس – اسیمنون (۱۳.۳ درصد)، سیس – تاجتون (۸.۴ درصد)، سیس – اسیمنون (۶.۱ درصد) و سیس – دی هیدروکارون (۵ درصد) بود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده گیاه جعفری مکزیکی موثر است .

کلید واژه: جعفری مکزیکی، تیره کاسنی، اسانس، شرایط محیطی، ترکیبات شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.