مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه :

مقاله تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۶۱ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: تعیین بهترین تراکم و الگوی کاشت در کشت توام خیار و بامیه
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی کشت
مقاله بامیه
مقاله تراکم گیاه
مقاله خیار و کشت توام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی اثر تراکم و الگو ی کشت بر رشد و عملکرد خیار و بامیه در کشت توام، در سال ۸۷-۸۸ آزمایشی به صورت طرح فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در شهرستان نوشهر به اجرا گذاشته شد. تیمارهای الگوی کشت در چهار سطح ( =a۱الگوی کشت خالص «خیار یا بامیه»، ۲ a= الگوی کشت بامیه بین بوته های خیار، =a۳ الگوی کشت بامیه بین ردیف های خیار و =a۴الگوی کشت بامیه بین بوته و ردیف های خیار) و تیمارهای تراکم در سه سطح ( =b۱ فاصله کشت بین بوته ۲۰ سانتی متر، =b۲ فاصله کشت بین بوته ۳۰ سانتی متر و =b۳ فاصله کشت بین بوته ۴۰ سانتی متر) بودند. عملکرد و اجزای عملکرد، غلظت عناصر پتاسیم، فسفر، کلسیم و نیتروژن، درصد میوه-های درجه (۱)، (۲) و (۳) و صفات رویشی در تیمارهای آزمایشی مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افزایش تراکم باعث افزایش عملکرد، ارتفاع بوته، کاهش وزن تر بوته و تعداد شاخه فرعی، سطح برگ، تعداد و وزن میوه در هر بوته و درصد میوه های درجه یک در هر دو گیاه شده است. الگوی کشت تاثیر معنی داری بر عملکرد خیار و بامیه داشت، به نحوی که بیشترین عملکرد در خیار در الگوی کشت بامیه بین ردیف های خیار با تراکم زیاد و بیشترین عملکرد در بامیه در الگوی کشت بامیه بین بوته و ردیف های خیار با تراکم متوسط به دست آمد. بر اساس نتایج حاصله، الگوی کشت بامیه بین بوته و ردیف های خیار با تراکم متوسط، با بیشترین میزان نسبت برابری زمین برابر با ۲۱۵ و مجموع ارزش نسبی برابر با ۱۸۹ به عنوان بهترین تراکم و الگوی کشت توام برای خیار و بامیه معرفی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.