بررسی سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله روانشناسی

تعداد صفحات :۲۱

بر اساس نظریه های اخیر اعتیاد، سوگیری توجه نسبت به محرک های مربوط به مواد، نقش مهمی را در شروع مصرف مواد و عود بازی می کند. هدف تحقیق حاضر، بررسی سوگیری توجه نسبت به کلمات مربوط به مواد در افراد وابسته به مواد افیونی، مبتلا به عود، ترک کرده و به هنجار بود. بدین منظور، ۳۰ فرد وابسته به مواد افیونی، ۳۰ فرد مبتلا به عود، ۳۰ فرد ترک کرده و ۳۰ نفر از افراد به هنجار با دامنه سنی ۱۸ تا ۶۰ سال انتخاب گردیدند. هر چهار گروه بر اساس متغیرهای سن، سطح تحصیلات و نوع ماده مصرفی همتاسازی شده و توسط آزمایه پروب دات مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بر اساس تحلیل واریانس عاملی با تدابیر مکرر و آزمون T وابسته مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که افراد وابسته به مواد افیونی و افراد مبتلا به عود در مقایسه با افراد ترک کرده و افراد به هنجار در حالت ارائه کلمات به مدت ۵۰۰ هزارم ثانیه، زمان واکنش کمتری نسبت به کلمات مربوط به مواد نشان دادند که نشان دهنده سوگیری توجه در این افراد می باشد. با توجه این، بین زمان واکنش افراد وابسته به مواد افیونی و افراد مبتلا به عود در مقایسه با افراد ترک کرده و افراد به هنجار در حالت ارائه کلمات به مدت ۲۰ هزارم ثانیه، تفاوت معنا داری وجود نداشت که نشان دهنده عدم سوگیری پیش توجه در این افراد می باشد.

کلید واژه: وابستگی به مواد، سوگیری توجه، سوگیری پیش توجه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.