ارزشیابی مواجهه شغلی با الیاف پشم سنگ و بررسی تاثیر الیاف بر عملکردهای سیستم تنفسی کارگران در یک واحد تولیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزشیابی مواجهه شغلی با الیاف پشم سنگ و بررسی تاثیر الیاف بر عملکردهای سیستم تنفسی کارگران در یک واحد تولیدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزشیابی مواجهه شغلی با الیاف پشم سنگ و بررسی تاثیر الیاف بر عملکردهای سیستم تنفسی کارگران در یک واحد تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزشیابی مواجهه شغلی با الیاف پشم سنگ و بررسی تاثیر الیاف بر عملکردهای سیستم تنفسی کارگران در یک واحد تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزشیابی مواجهه شغلی با الیاف پشم سنگ و بررسی تاثیر الیاف بر عملکردهای سیستم تنفسی کارگران در یک واحد تولیدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۰

سابقه: امروزه استفاده از عایق های مواد معدنی، نظیر الیاف پشم سنگ، شیشه و سرباره، به منظور هدر ندادن انرژی و کنترل آن گسترش فراوان یافته است. استفاده روزافزون از این عایق ها در صنایع و امکان مواجهه در هنگام تولید، حمل و نقل، نصب و برداشت، نگرانی هایی را در سطح جامعه برانگیخته است. تحقیقات صورت پذیرفته موید آن است که برخی از بیماری های تنفسی ناشی از کار با این مواد مشاهده شده است. بررسی میزان مواجهه با الیاف و گرد و غبار، اولین گام برای تعیین آثار بهداشتی یک ماده است.روش بررسی: برای تعیین میزان مواجهه کارگران از روش NIOSH7400 برای نمونه برداری، آماده سازی و آنالیز الیاف استفاده گردیده است. هوا از طریق پمپ نمونه برداری روی فیلتر غشایی عبور داده شد. سپس نمونه برای شمارش الیاف با استن شفاف و توسط میکروسکوپ فاز کنتراست الیاف شمارش گردید. به منظور ارزیابی تغییر حجم ها و ظرفیت های ریوی، اسپیرومتری توسط دستگاه اسپیرومتر P.F.T به همراه پرسشنامه ای برای گروه های مورد و شاهد انجام گرفت.یافته ها: نتایج شمارش الیاف مقادیر متفاوت میزان الیاف را در منطقه تنفسی کارگران نشان می دهد. بیش ترین میزان در بخش اره و کم ترین میزان در بخش بسته بندی اتوماتیک مشخص گردیده است. میانگین میزان مواجهه ۸ ساعته و مواجهه واقعی به ترتیب ۰.۵۱ f/cc و ۰.۷ بوده است.بحث و نتیجه گیری: شمارش الیاف و تعداد آن را در کل واحد از مقادیر آستانه مجاز ۸ TWA ساعته (ACGIH) بالاتر نبوده و از نظر آماری در حد حدود مجاز مواجهه شغلی است (p<0.001). با توجه به ساعات اضافه کار، میزان مواجهه واقعی از این مقدار بالاتر بوده و آزمون «تی» تفاوت معناداری را با استاندارد حدود مجاز شغلی نشان داد (p=0.001). براساس آزمون «تی» تفاوت آماری معناداری بین میانگین های VC، FVC و FEV1 در دو گروه وجود نداشت و مقدار p به ترتیب برای هر یک ۰.۱۲۴، ۰.۰۵۹ و ۰.۲۷بود. براساس نتایج این آزمون، میزان VC، FVC و FEV1 با مقادیر نرمال اختلاف معناداری داشته و مقدار p برای هر سه کم تر از p<0.001 بوده است. /VC، FEV1/FVC با مقادیر نرمال اختلاف معناداری نداشته و مقدار p به ترتیب برای آن ها ۰.۶۴۱ و ۰.۹۰۵ بوده است.

کلید واژه: الیاف پشم سنگ، نمونه برداری، شمارش الیاف، میکروسکوپ فاز کنتراست، مواجهه شغلی، اسپیرومتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.