مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه :

مقاله حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش های اعتقادی کلامی (علوم اسلامی) از صفحه ۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: حقیقه الارتداد و کیفیه احکامه فی فقه الامامیه
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الارتداد
مقاله المرتد الفطری
مقاله الملی
مقاله الرجوع عن الدین
مقاله الاحکام الحکومیه
مقاله محدودیه الحکم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
المقال یتصدّی لبیان حقیقهالارتداد و بعض المسائل المختصه به لشده الابتلاء و دفع بعض الشبهات حولها حتی یتبین ماهو الموضوع لاحکامه.
و بعد الاشاره الی تاریخه و تطوره و بعد الفحص و التحقیق فی کلام اهل اللغه و الفقهاء و الدقه و التأمل فی الآیات و الروایات و ان الکل ناظر الی حقیقه واحده و معنی فارد و هو أن المرتد هو الذی خرج عن الدین و سلطنته عالما عامداً مختاراً غیر مکره و قاصداً لاهازلاً ولا غافلاً ثم اختار الکفر و سلطنته؛ فصرف الکفر و مجرد انکار القلبی او الشک فی الاعتقادات لایصیره مرتداً و ان صدق علیه الکفر و الکافر؛ فالکفر اعم منه. ثم ذکرنا الفطری و الملی و الفرق بینهما و احکامهما فی السنه و قد بینّنا ان الارتداد من الاحکام الحکومیه فلایجوز لاحد اقامه حدها الاحد ساب النّبی والائمه علیهم السلام مع توفر شرائطه و قد بینّنا محدودیه هذ الحکم مع ادلتها فلایجری الا قلیلاً لعدم توفر الشرائط فیه غالبا و المقیم لها فی عصر الغیب هو الفقیه الجامع لشرائط الفتوی لاغیره.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.