بررسی قابلیت داده های چند زمانه ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه استپی بخش علی نعمتی- ساوه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت داده های چند زمانه ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه استپی بخش علی نعمتی- ساوه) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت داده های چند زمانه ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه استپی بخش علی نعمتی- ساوه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت داده های چند زمانه ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه استپی بخش علی نعمتی- ساوه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت داده های چند زمانه ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه استپی بخش علی نعمتی- ساوه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

در طی چند دهه اخیر استفاده از شاخص های گیاهی به منظور ارزیابی اکوسیستم های طبیعی کاربرد فراوانی داشته است و این شاخص ها با پارامترهای گیاهی مورد نظر همبستگی خوبی داشته. اما در استفاده از آنها برای یک دوره زمانی پیوسته همواره مسایلی را باید مد نظر قرار داد. از این رو به منظور بررسی قابلیت داده های رقومی چند زمانه ماهواره لندست، سنجنده ETM+ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی داده های ماهواره ای لندست ۷ مربوط به سال های مختلف منطقه استپی در استان مرکزی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در این تحقیق اطلاعات مربوط به تاج پوشش گیاهی و تولید فرم های مختلف رویشی متعلق به ۶۰ پلات دو متر مربعی جمع آوری شد.عمل تطابق هندسه داده های ماهواره ای با استفاده از نقاط کنترل زمینی و با خطای هندسی کمتر از ۰.۵ پیکسل انجام گردید. سپس به منظور حذف آثار مربوط به وضعیت هندسی نظاره و یکسان کردن شرایط تصویر برداری در سال های مختلف تصحیح رادیومتری انجام شد و ارزش رقومی هر پیکسل به بازتاب طیفی تبدیل شد. در ادامه شاخص های گیاهی مناسب مناطق خشک و شاخص های تصحیحات اتمسفری ایجاد شد و مقادیر بازتاب طیفی در محل قطعات نمونه برداری استخراج گردید. نتایج حاصل از بررسی روابط همبستگی بین متغیرهای گیاهی و بازتاب های طیفی و شاخص های گیاهی نشان دهنده همبستگی معنی دار بین باندهای طیفی ETM5 و ETM7، شاخص های TSAVI1، GEMI و ARVI. با تاج پوشش و تولید فرم های مختلف رویشی بود. در این میان شاخص GEMI با ضرایب همبستگی ۰.۴۳، ۰.۵۹، ۰.۶۳ و ۰.۵۵ همبستگی بالاتری را به ترتیب با تاج پوشش گندمیان، بوته ای ها، تاج پوشش و تولید کل در بین شاخص های گیاهی نشان داد. با تکیه بر نتایج حاصل از این تحقیق می توان استنتاج نمود که کاربرد بازتاب طیفی در هنگام کاربرد تصاویر چند زمانه برای برآورد تاج پوشش گیاهی و تولید در مناطق خشک از دقت بالاتری برخوردار است، همچنین استفاده از شاخص های تصحیحات اتمسفری (GEMI) برای کم کردن تغییرات شرایط اتمسفری در سال های مختلف ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: لندست ۷، تاج پوشش گیاهی، تولید کل، سنجش از دور، سنجنده +ETM، بازتاب طیفی، شاخص های گیاهی، ساوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.