بررسی خاصیت تحریکی – دفعی توری های آغشته به سه نوع حشره کش پایروترویید روی آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت تحریکی – دفعی توری های آغشته به سه نوع حشره کش پایروترویید روی آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت تحریکی – دفعی توری های آغشته به سه نوع حشره کش پایروترویید روی آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت تحریکی – دفعی توری های آغشته به سه نوع حشره کش پایروترویید روی آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت تحریکی – دفعی توری های آغشته به سه نوع حشره کش پایروترویید روی آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۹

زمینه: پدیده تحریکی – دفعی (Excito-repellency) ناشی از اثرات برخی حشره کش ها بنا به نظر برخی از محققین در قطع سیکل انتقال مالاریا مهم تلقی می شود. همچنین خاصیت دفعی برخی از حشره کش ها باعث جلوگیری از ورود پشه به اماکن سمپاشی شده می گردد و در طولانی مدت باعث تغییر در نسبت های آندوفیلی و اگزوفیلی می شود.مواد و روش ها: تغییرات عمده ای در طرح اولیه E-R test boxes داده شد، بطوری که در داخل قفس مواجهه که از جنس آلومینیم بود یک هولدر (توری سیمی استوانه ای شکل به شعاع ۱۰ سانتی متر) قرار داده شد که یک عدد خوکچه هندی در آن قرار داشت و توری های آغشته به حشره کش و توری های شاهد روی آن کشیده می شدند و خوکچه در وضعیتی بود که پشه ها به راحتی قادر بودند از روی آن خونخواری نمایند. همچنین در قسمتی از بدنه قفس مواجهه، محلی جهت نصب تله پنجره ای خروجی پیش بینی گردیده بود. توری های آغشته به حشره کش لامبداسیهالوترین در سه غلظت ۱۲.۵، ۲۵ و ۵۰ میلی گرم در مترمربع، دلتامترین ۲۵ ،۱۲.۵ و ۵۰ میلی گرم و سیفلوترین ۴۰، ۸۰و ۱۰۰ میلی گرم در متر مربع و شاهد در آزمایشگاه با روش غرقاب سازی تهیه گردید. تعداد پشه های یافته شده در تله پنجره ای خروجی، نسبت به خونخواری، نسبت بقا و نسبت بهبودی پشه ها به عنوان معیار تحریکی – دفعی این توری ها مورد توجه قرار گرفت.یافته ها: با افزایش غلظت حشره کش ها میزان تحریکی – دفعی بیشتر شد (P<0.05). نسبت خونخواری پشه های مواجهه با توری آغشته به حشره کش لامبداسیهالوترین، دلتامترین و سیفلوترین در دوز استاندارد سازمان جهانی بهداشت (۲۵ میلی گرم در مترمربع) به ترتیب ۱۵ درصد، ۵.۳ درصد و ۹.۳ درصد و در کنترل ۴۱.۳ درصد بود. همچنین نسبت ورود پشه ها به تله پنجره ای در زمان مواجه با توری های آغشته به حشره کش های لامبداسیهالوترین، دلتامترین و سیفولترین با دوز استاندارد سازمان جهانی بهداشت به ترتیب ۱۸.۲درصد، ۱۱.۲درصد و ۱۹.۷ درصد و در شاهد ۱.۴ درصد بدست آمد. نسبت بازماندگان (Survival Rate) در پشه هایی که مواجهه با توری های آغشته به حشره کش با دوز استاندارد داشته اند برای، لامبداسیهالوترین ۶۳.۲ درصد، دلتامترین ۳۴.۹ درصد و حشره کش سیفلوترین ۶۷ درصد و پشه های موجود در قفس کنترل ۹۸.۹ بود.نتیجه گیری: دلتامترین برای آغشته سازی پشه بندها برای مبارزه با آنوفل استفنسی به نسبت لامبداسیهالوترین و سیفلوترین از نظر کاهش میزان خونخواری، نسبت بهبودی و میزان بقا موثرتر است.

کلید واژه: حشره کش، پایروترویید، پشه بند، آنوفل استفنسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.