بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی آشکار در نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال های ۸۰-۱۳۷۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی آشکار در نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال های ۸۰-۱۳۷۹ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی آشکار در نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال های ۸۰-۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی آشکار در نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال های ۸۰-۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی آشکار در نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال های ۸۰-۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: ناهنجاری های مادرزادی یکی از علل شایع ناتوانی کودکان است که در بسیاری موارد منجر به از کار افتادگی و یا افزایش مرگ و میر می شود. از این رو، مطالعه حاضر با هدف تعیین فراوانی هر نوع نقص عضو مادرزادی آشکار در نوزادان زنده ای که در بیمارستان ولی عصر زنجان بین سال های ۸۰-۱۳۷۹ متولد شده اند، ‌انجام گرفت. مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی بر روی کلیه نوزادان زنده متولد شده که حداقل یک بار توسط دستیار کودکان معاینه شده باشند، در بیمارستان ولیعصر زنجان در فاصله سال های ۷۹ تا ۸۰ صورت پذیرفت. اطلاعات از طریق پرسش نامه ای مبتنی بر هدف شامل ناهنجاری های بارز در سیستم های مختلف بدن و برخی از عوامل مادری مثل سن، محل سکونت، شغل، رتبه حاملگی و نوع زایمان جمع آوری و مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت.یافته ها: از مجموع ۲۳۴۵ نوزاد مورد بررسی، ۱۳۰نوزاد (۵.۵ درصد) حداقل یک ناهنجاری ماژور و یا مینور آشکار داشتند که این میزان برای نوزادان پسر (۷.۲ درصد) به طور معنی داری نسبت به نوزادان دختر (۳.۸ درصد) بیشتر بود. (P<0.05). شایع ترین ناهنجاری ها در جمعیت مورد مطالعه به ترتیب مربوط به دستگاه های ادراری- تناسلی (۲.۷ درصد)، دستگاه عضلانی- اسکلتی (۲ درصد) و دستگاه عصبی (۰.۷ درصد) بودند. نوزادان کم وزن و نارس به طور معنی داری (P<0.001) دارای شیوع بالاتری از ناهنجاری می باشند. بین میزان ناهنجاری مادر زادی با سن مادر، رتبه حاملگی و محل سکونت ارتباطی وجود نداشت. نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به شیوع نسبتا بالای ناهنجاری به خصوص در دستگاه ادراری- تناسلی و اسکلتی- عضلانی، معاینات دقیق بدو تولد با تاکید بیشتر بر این سیستم ها توصیه می گردد.

کلید واژه: ناهنجاری مادرزادی آشکار، نوزادان زنده، دستگاه ادراری- تناسلی، دستگاه عضلانی- اسکلتی، دستگاه عصبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.