اثر تغذیه‌ قبل‌ از تولد با غلظت های‌ مختلف‌ کلرور سدیم‌ بر فشار خون، تغییرات بافتی، سطح‌ کلرور سدیم‌ و آلدوسترون‌ نسل‌ بعد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه‌ قبل‌ از تولد با غلظت های‌ مختلف‌ کلرور سدیم‌ بر فشار خون، تغییرات بافتی، سطح‌ کلرور سدیم‌ و آلدوسترون‌ نسل‌ بعد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه‌ قبل‌ از تولد با غلظت های‌ مختلف‌ کلرور سدیم‌ بر فشار خون، تغییرات بافتی، سطح‌ کلرور سدیم‌ و آلدوسترون‌ نسل‌ بعد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه‌ قبل‌ از تولد با غلظت های‌ مختلف‌ کلرور سدیم‌ بر فشار خون، تغییرات بافتی، سطح‌ کلرور سدیم‌ و آلدوسترون‌ نسل‌ بعد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه‌ قبل‌ از تولد با غلظت های‌ مختلف‌ کلرور سدیم‌ بر فشار خون، تغییرات بافتی، سطح‌ کلرور سدیم‌ و آلدوسترون‌ نسل‌ بعد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: هیپرتانسیون‌ یکی از رایج ترین بیماری های شناخته شده در انسان می باشد و بسته به معیارهای تعریفی بالغ‌ بر ۳۰ درصد جمعیت‌ بشری‌ را تحت‌ تاثیر قرار می دهد. نمک‌ فاکتور کلیدی‌ برای‌ بسیاری‌ از مسایل‌ هیپرتانسیون‌ است، تاثیر مصرف‌ مقادیر مختلف نمک‌ در دوران قبل از تولد کمتر مورد توجه‌ قرار گرفته‌ است‌، لذا در این مطالعه تاثیر تغذیه رت های حامله با غلظتهای مختلف نمک بر رتهای نسل بعد مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: هشت گروه رت شش‌ تایی‌ (پنج‌ رت‌ ماده‌ بالغ و یک‌ رت‌ نر بالغ) که دارای وزنی معادل ۲۰±۲۰۰ گرم بودند برای انجام مطالعه انتخاب گردید‌. با شروع مطالعه آب شرب معمول از دسترس رتهای گروههای تست خارج گردید و غلظت های‌ ۰.۵، ۱، ۱.۴ ، ۱.۶ ، ۱.۸ و ۲ درصد کلرورسدیم‌، بطور جداگانه‌ در طی‌ دوره‌ پیش‌ از حاملگی‌، حاملگی‌ و شیردهی‌ در اختیار رت های گروههای‌ تست قرار گرفت‌. آب‌ مصرفی گروه‌ کنترل‌ آب‌ شرب‌ اصفهان‌ بود، یک‌ گروه‌ دیگر تست‌ نیز در طول‌ مدت‌ آزمون‌ از آب‌ مقطر استفاده‌ نمود. میزان نمک موجود در جیره غذایی، نوع جیره غذایی و سایر شرایط زیستی همه گروه ها کاملا مشابه بود. BP، وزن هنگام تولد و وزن در سه ماهگی، پاسخ عروقی به اپی نفرین و استیل کولین، تغییرات‌ بافتی، سطح‌ سرمی‌ سدیم‌ و آلدوسترون‌ در نوزادان‌ حاصل‌ از این‌ رت ها مورد بررسی‌ قرار گرفت‌.یافته ها: استفاده از غلظت های ۰.۵و ۱ درصد کلرور سدیم‌ در حین حاملگی تاثیر معنی‌‌داری بر SBP و DBP نوزادان رتها به همراه‌ نداشت‌ ولی افزایش‌ وزن‌ هنگام‌ تولد تا بلوغ‌ نوزادان را موجب گردید. در گروه هایی که مادرانشان در حین حاملگی از محلول های‌ نمکی‌ غلیظ استفاده کرده بودند SBP و DBP بطور معنی داری افزایش‌ یافت، وزن‌ هنگام‌ تولد تا بلوغ‌ نوزادان کاهش یافت، افزایش پاسخ عروقی به اپی نفرین، کاهش پاسخ عروقی به استیل‌کولین و هیپرتروفی‌ قلبی نیز در پاره‌ای از این غلظت ها مشاهده گردید. در این گروه ها همچنین سطح‌ سرمی‌ سدیم‌ و اشتهای به نمک فرزندان افزایش یافت، اما سطح‌ سرمی‌ آلدوسترون‌ کاهش یافت.نتیجه گیری: نیاز فیزیولوژیک‌ به سدیم در دوران‌ حاملگی‌ حیوانات افزایش‌ می یابد و به دنبال آن تمایل ذاتی به مصرف نمک در بسیاری از انواع حیوانات افزایش می یابد. تغذیه با مقادیر کافی سدیم در حین حاملگی افزایش تعداد نوزادان را در پی دارد و نوزادان سالمتری نیز متولد می گردند، اما تغذیه با مقادیر بیش از حد نمک در حین حاملگی اثرات زیانباری را به همراه دارد. لذا توصیه‌ کلی‌ بر این‌ است‌ که‌ ضمن توجه به افزایش نیاز به سدیم در حین حاملگی، از مصرف‌ بیش‌ از حد نمک‌ احتراز شود تا از بروز عوارض نامطلوب جلوگیری گردد.

کلید واژه: نمک، حاملگی، فشارخون‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.