بررسی فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال و حساسیت آنتی بیوتیکی در مراجعین به درمانگاه چشم بیمارستان شهید مصطفی خمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال و حساسیت آنتی بیوتیکی در مراجعین به درمانگاه چشم بیمارستان شهید مصطفی خمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال و حساسیت آنتی بیوتیکی در مراجعین به درمانگاه چشم بیمارستان شهید مصطفی خمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال و حساسیت آنتی بیوتیکی در مراجعین به درمانگاه چشم بیمارستان شهید مصطفی خمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال و حساسیت آنتی بیوتیکی در مراجعین به درمانگاه چشم بیمارستان شهید مصطفی خمینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: کنژکتیویت یا التهاب ملتحمه بعد از عیوب انکساری شایع ترین بیماری چشمی است که باکتری ها از علل شایع آن می باشند، لذا بدین منظور این مطالعه جهت تعیین فراوانی پاتوژن های ایجادکننده کنژکتیویت باکتریال و تعیین حساسیت آنتی‌ بیوتیکی آن ها در مرکز آموزشی، درمانی شهید مصطفی خمینی انجام پذیرفت.مواد و روش‏ ها: طی یک مطالعه توصیفی- مقطعی در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم فراوانی پاتوژن های کنژکتیویت باکتریال، علایم بیماری و میزان پاسخ به درمان در رده های سنی مختلف طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۷۸ مورد بررسی قرار گرفت. از بین ۴۶۰۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاه چشم تعداد ۱۵۰ نفر به کنژکتیویت مبتلا بودند که برای همه آن ها پرسشنامه های تکمیل شد و نتایج معاینه، کشت و آنتی بیوگرام ترشحات چشمی در فرم اطلاعاتی ثبت گردید.نتایج: فراوانی کنژکتیویت در نمونه مورد بررسی ۲/۳ درصد و کنژکتیویت باکتریال معادل ۱/۲ درصد می‏ باشد. محدوده سنی افراد مورد مطالعه از ۳ روز تا ۶۵ سال است. در ۶/۶۶ درصد افراد مبتلا به کنژکتیویت، کشت چشم مثبت گردید. فراوانی کنژکتیویت در هر دو جنس تقریبا یکسان می‏باشد. بیشترین میزان ابتلا به کنژکتیویت، در گروه سنی زیر یک سال می باشد. شایع ترین علامت بیماران مراجعهکننده پرخونی ملتحمه و اشک ریزش می ‏باشد ولی در بیماران با کشت مثبت اگزودا شایع ترین علامت است. پاتوژن های جدا شده شامل: استافیلوکوک اورئوس (۳۸ درصد)، پنوموکوک (۱۱ درصد)، پسودوموناس (۱۰ درصد)، هموفیلوس آنفلوانزا (۸ درصد)، انتروباکتر، کلبسیلا، E.coli، استافیلوکوک اپیدرمیس (هر کدام ۷ درصد)، انتروکوک (۴ درصد)، و موراکسلا (۱ درصد) می باشند. میزان حساسیت پاتوژن های جدا شده نسبت به کلرآمفنیکل ۸۰ درصد، جنتامایسین ۷۶ درصد، اریترومایسین ۷۱ درصد و تتراسیکلین ۶۵ درصد می ‏باشد.نتیجه ‏گیری: با توجه به این که اتیولوژی کنژکتیویت باکتریال اغلب استاف، پنوموکوک و هموفیلوس است درمان تجربی با آنتی ‏بیوتیک های موضعی پوشاننده این سه پاتوژن موثر به نظر می ‏رسد و لزوم انجام کشت به جز‌ در موارد کنژکتیویت شدید، راجعه یا اپیدمیک توصیه نمی شود.

کلید واژه: شیوع کنژکتیویت، عوامل باکتریایی، حساسیت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.