شیوع کلینیکی عدم حضور دندان های دایمی ( به جز دندان عقل) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع کلینیکی عدم حضور دندان های دایمی ( به جز دندان عقل) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع کلینیکی عدم حضور دندان های دایمی ( به جز دندان عقل) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع کلینیکی عدم حضور دندان های دایمی ( به جز دندان عقل) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع کلینیکی عدم حضور دندان های دایمی ( به جز دندان عقل) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: عدم وجود دندان ها سبب بروز برخی مشکلات از جمله اشکال در جویدن و زیبایی فرد شده، تشخیص اولیه آن باعث می شود که اقدامات درمانی صحیح تر صورت پذیرد. هدف از این مطالعه که تاکنون نیز در ایران انجام نشده است تعیین میزان شیوع عدم وجود کلینیکی دندان های دایمی (بجز مولر سوم) در دانش آموزان دختر دبیرستان های رشت در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸ می باشد.مواد و روش ها: این تحقیق اپیدمیولوژیک و توصیفی به صورت مقطعی و با دقت ۹۵ درصد انجام گرفت. تعداد ۶۰۰ نمونه از دختران دبیرستان رشت در سنین ۱۴ تا ۱۸ سالگی پس از معاینه و تکمیل فرم اطلاعاتی مورد بررسی قرار گرفتند. بدین صورت که ده دبیرستان به صورت تصادفی انتخاب شدند و اطلاعات از طریق پرسشنامه و صرفا معاینه کلینیکی جمع آوری گردیدند. سابقه سندرم و بیماری مادرزادی، سابقه شکاف کام و لب، سابقه تروما، سابقه extraction، انحراف میدلاین، اختلال فضا در فک، اختلال اندازه دندان ها، اختلال فرم دندان ها و هیپوپلازی مینا، از جمله متغیرهایی بودند که در تحقیق حاضر مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین فک درگیر شده، یک طرفه یا دو طرفه بودن غیبت دندانی، سمت گیری، تعداد موارد عدم وجود دندان و نوع دندان درگیر نیزمورد بررسی قرار گرفت. داده ها به وسیله آزمون Phi- cramer’s مورد تجزیه تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: در این تحقیق تعداد ۶۰۰ دانش آموز از ۱۰ دبیرستان در شهر رشت مورد بررسی قرار گرفتند. شیوع عدم وجود دندان در کل جمعیت تحقیق مورد مطالعه ۱۶.۸ درصد به دست آمد که از این میزان ۸.۸ درصد به دلیل Extraction و ۸ درصد به دلیل Missing یا ‌Impaction دندان در فک نداشتند. به طور کلی شیوع عدم وجود دندان در فک پایین بیشتر از فک بالا بود.نتیجه گیری: بیشترین میزان عدم وجود دندان ها در سن ۱۶ سالگی و کمترین آن در سن ۱۸ سالگی مشاهده شد. بیشترین دندان غایب پرمولر دوم کمترین دندان مولر دوم بود. تشخیص زود و به هنگام عدم حضور دندان در نهایت باعث پیش آگهی بهتر و درمان مناسب تر خواهد شد.

کلید واژه: عدم حضور دندان، نهفتگی، کم دندانی، آژنزی دندانی، بی دندانی نسبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.