اثر شوری روی جوانه زنی، وزن تر و خشک، محتوای یونی، پرولین، قند محلول و نشاسته گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شوری روی جوانه زنی، وزن تر و خشک، محتوای یونی، پرولین، قند محلول و نشاسته گیاه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شوری روی جوانه زنی، وزن تر و خشک، محتوای یونی، پرولین، قند محلول و نشاسته گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شوری روی جوانه زنی، وزن تر و خشک، محتوای یونی، پرولین، قند محلول و نشاسته گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شوری روی جوانه زنی، وزن تر و خشک، محتوای یونی، پرولین، قند محلول و نشاسته گیاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیابان

تعداد صفحات :۱۳

شوری یک مشکل در حال توسعه در خاک های کشاورزی است که رشد و نمو گیاه را تحت تاثیر قرار می دهد. شوری پتانسیل آبی سوبسترا کاهش داده و جذب آب و مواد غذایی توسط گیاه را محدود می کند. در این پژوهش اثر غلظتهای ۰،۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰ میلی مولار NaCl بر روی جوانه زنی، وزن تر و وزن خشک، محتوای یون های Na+، K+، Cl¯، پرولین، قندهای محلول و نشاسته، هالوفیت Suaeda fruticosa مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که با افزایش شوری درصد جوانه زنی بذرهای این گیاه کاهش یافته و در تیمار ۵۰۰ مولارNaCl تقریبا بازداشته می شود. مقایسه گیاهان رشد یافته در شوری با نمونه شاهد نشان می دهد وزن تر و وزن خشک گیاهان تا شوری ۲۰۰ میلی مولار افزایش و پس از آن کاهش می یابد. از اثرات دیگر شوری بر روی این گیاهان می توان به افزایش محتوای پرولین، قندهای محلول، یونهای Na+ و Cl¯ و کاهش محتوای یون K+ اشاره نمود. میزان نشاسته نیز تا تیمار ۳۰۰ میلی مولار افزایش و پس از آن کاهش می یابد.

کلید واژه: شوری، هالوفیت، کلرورسدیم، سوادا فروتیکوزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.