رابطه خطی میان مدول الاستیک موضعی در ناحیه کاروتید مشترک راست با کاروتید مشترک چپ در بروز بیماری آترواسکلروز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه خطی میان مدول الاستیک موضعی در ناحیه کاروتید مشترک راست با کاروتید مشترک چپ در بروز بیماری آترواسکلروز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه خطی میان مدول الاستیک موضعی در ناحیه کاروتید مشترک راست با کاروتید مشترک چپ در بروز بیماری آترواسکلروز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه خطی میان مدول الاستیک موضعی در ناحیه کاروتید مشترک راست با کاروتید مشترک چپ در بروز بیماری آترواسکلروز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه خطی میان مدول الاستیک موضعی در ناحیه کاروتید مشترک راست با کاروتید مشترک چپ در بروز بیماری آترواسکلروز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله فیزیک پزشکی ایران

تعداد صفحات :۹

مقدمه: با افزایش سن و بروز بیماری، تغییرات پیچیده ای در ساختار دیواره شریان اتفاق می افتد که می تواند روی الاستیسیته شریان تاثیر بگذارد. تصویر برداری فراصبفیزیولوژیک و عوامل خارجی، خواص الاستیک شریان را تحت تاثیر قرار می دهند. تصویر برداری فراصوتی در تشخیص بیماری آترواسکلروز به طور وسیعی کاربرد دارد زیرا روشی غیر تهاجمی است و توسط آن می توان درجه تنگی و یا حتی مورفولوژی پلاک را تخمین زد. مواد و روش ها: هدف از مقاله حاضر، حصول اطلاعاتی است که توسط آن بتوان در شرایط بروز تنگی، مدول الاستیک فشار استاتیک – کرنش را در محل نزدیک تنگی در شریان کاروتید مشترک راست (RCCA) و در موضع دیگری که ظاهرا سالم به نظر می رسد (شریان کاروتید مشترک چپ: LCCA ) به دست آورد. در ۱۹مورد، با استفاده از امواج فراصوتی، RCCA در منطقه دو شاخه شدن شریان مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس سطح تنگی به سه گروه سالم، تنگی زیر ۴۰ درصد و تنگی بالای ۴۰ درصد تقسیم شد. با اندازه گیری حداقل قطر شریان در فاز دیاستول و کرنش و نیز تخمین فشار استاتیک بر اساس سرعت حداکثر و سرعت حداقل جریان خون، مدول الاستیک فشار استاتیک – کرنش موضعی در ۲ سانتی متری زیر محل تنگی در RCCA و LCCA تخمین زده شد. بحث و نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که الاستیسیته شریان در هر دو شریان RCCA و LCCA تقریبا یکسان است و از اختلاف معنی داری بالا برخوردار نیست (عدد P بیشتر از ۰.۰۵) و با بروز تنگی روند افزایشی دارد. ضریب همبستگی میان RCCA و LCCA با رشد تنگی آنالیز شد. نتایج نشان می دهد که با همبستگی ۰.۸۶ رابطه خطی میان الاستیسیته شریان های RCCA و LCCA مشاهده شد. معادله رگرسیون و ضرایب آن تعریف شد. مقاله حاضر نشان می دهد که تاثیر تنگی بر خواص مکانیکی شریان، به محل تنگی محدود نمی شود بلکه نواحی نزدیک تنگی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

کلید واژه: داپلر اولتراسونوگرافی، شریان، مدول الاستیک، تنگی، آترواسکلروز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.