مطالعه تمایز ژنتیکی راشستان های خزری (Fagus orientalis) از جمعیت های راش (.Fagus spp) در آسیای صغیر و اروپا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تمایز ژنتیکی راشستان های خزری (Fagus orientalis) از جمعیت های راش (.Fagus spp) در آسیای صغیر و اروپا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تمایز ژنتیکی راشستان های خزری (Fagus orientalis) از جمعیت های راش (.Fagus spp) در آسیای صغیر و اروپا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تمایز ژنتیکی راشستان های خزری (Fagus orientalis) از جمعیت های راش (.Fagus spp) در آسیای صغیر و اروپا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تمایز ژنتیکی راشستان های خزری (Fagus orientalis) از جمعیت های راش (.Fagus spp) در آسیای صغیر و اروپا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

ساختار ژنیتیکی ۱۴ جمعیت راش (Fagus orientalis lipsky) در طول گسترشگاه راش در ناحیه خزری با بررسی ۱۲ لوکوس ایزوآنزیمی مطالعه و با نتایج حاصل از ساختار ژنیتیکی ۱۶۰ جمعیت راش از گونه های فرضی F.taurica و F.moesiaca و راش اروپا یی F. sylvaticaمقایسه شد. میانگین فراوانی های آللی راش در ایران در مقایسه با سایر راش ها نشان داد که از میان لوکوس های مورد مطالعه، آلل های کمی به یک یا چند منطقه مجاور اختصاص دارند، به طوری که از میان آلل های موجود، آلل هایGOT-B/A” و MDH-A/A انحصارا در ایران یافت شدند. در چندین لوکوس، برخی شیب های جغرافیایی مشاهده شد، چنانچه فراوانی آلل کندرونده MDH-A/E که تقریبا در غرب گستره پراکنش راش وجود نداشت، به طرف شرق تا بیش از ۴۰ درصد دررشته کوه البرز افزایش یافت. نتایج ارایه شده نشان دادند که توافقی بین شیب تنوع ژنتیکی و تکثر وجود ندارد. جنگل های خزری با وجود سطوح پایین تنوع ژنتیکی، از تمایز ژنتیکی بالایی بر خوردار بودند. چنین تمایز ژنتیکی مشخص در جنگل های راش ایران ضرورت حفاظت از این جنگل های بی نظیر یا کم نظیر را نه تنها به عنوان تضمینی برای حفظ تنوع زیستی و مقاومت در برابر عوامل محیطی، بلکه به عنوان ذخیره گاه های ژنی برای احیای اکوسیستم های نابوده شده روشن می سازد، زیرا حفاظت از این جنگل ها، حفاظت از جریان تکاملی چندین هزار ساله است که در اثر سازگاری محیطی حاصل شده است.

کلید واژه: راش، .Fagus orientalis lipsky ،Fagus sylvatica L، ایران و تمایز ژنتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.