مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ) :

مقاله سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۴۷۱ تا ۴۸۲ منتشر شده است.
نام: سن سنجی زیرکن اورانیم سرب، سنگ نگاشتی و زمین شیمی توده های نفوذی کم عمق در جنوب باختری بیرجند (منطقه رچ)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سن سنجی
مقاله زیرکن اورانیم سرب
مقاله آداکیت
مقاله توده های نفوذی کم عمق
مقاله افیولیت ملانژ
مقاله جنوب باختری بیرجند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توده های نفوذی کم عمق منطقه رچ در جنوب باختری بیرجند به درون مجموعه افیولیت ملانژی کرتاسه فوقانی نفوذ کرده اند. این سنگ ها که دارای بافت غالب پورفیری با زمینه ای ریزدانه ای اند، در گستره دیوریت و مونزونیت پورفیری قرار می گیرند. فنوکریست ها حدود ۷۰ درصد سنگ را می سازند و شامل پلاژیوکلاز و هورنبلند سبزند. پلاژیوکلازها از نوع آندزین، حاوی ماکل های آلبیتی، کارلسباد و دارای منطقه بندی مشخصی هستند که در بخش های مرکزی به کربنات کلسیم دگرسان شده اند. فنوکریست های هورنبلند به صورت موضعی به بیوتیت دگرسان شده اند و دگرسانی پتاسیک ضعیفی را نشان می دهند. میانگین نسبت Ce/Yb در این سنگ ها برابر ۲۵.۴۰ است و نشان دهنده وابستگی نمونه ها به یک کمان ماگمایی حاشیه قاره ای است. بی هنجاری منفی در عناصر با شدت میدان بالا (HFSE) نظیرNb, P و Ti که از ویژگی های ژئوشیمیایی کمان های ماگمایی است نیز در این سنگ ها مشاهده می شود. بالا بودن نسبت های LREE/HREE، و Sr/Y با میانگین ۳۸.۱۴، و مقدار SiO۲ همراه با نبود بی هنجاری فقدان آنومالی منفیEu نشان می دهند که این سنگ ها شباهت زیادی به آداکیت های غنی از سیلیس دارند. افزایش نسبت Sr/Y ناشی از ذوب عمیق و در گستره ناپایدار شدن پلاژیوکلاز و پایداری گارنت تعبیر می شود. این ماگما می تواند از یک خاستگاه اکلوژیتی یا گارنت آمفیبولیتی، حاصل از دگرگونی ورقه اقیانوسی فرورانده شده خاور ایران، سرچشمه گرفته باشد. سن این رخداد ماگمایی به روش زیر کن اورانیم سرب، ۰.۷±۳۹.۱ میلیون سال (اواخرائوسن) برآورد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.