مطالعه چند مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در پاساژهای متوالی سلول های بنیادی مزانشیمی کشت شده از دو نژاد موشی Balb/c و NMRI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه چند مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در پاساژهای متوالی سلول های بنیادی مزانشیمی کشت شده از دو نژاد موشی Balb/c و NMRI دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه چند مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در پاساژهای متوالی سلول های بنیادی مزانشیمی کشت شده از دو نژاد موشی Balb/c و NMRI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه چند مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در پاساژهای متوالی سلول های بنیادی مزانشیمی کشت شده از دو نژاد موشی Balb/c و NMRI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه چند مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در پاساژهای متوالی سلول های بنیادی مزانشیمی کشت شده از دو نژاد موشی Balb/c و NMRI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یاخته

تعداد صفحات :۱۳

هدف: کشت سلول های مزانشیمی از دو نژاد موشی NMRI و Balb/c و بررسی بیان ده مارکر (آنتی ژن) سطح سلولی در آنها طی کشت اولیه تا پاساژ سوممواد و روش ها: ۱۰ سر موش NMRI و BALB/c با سن تقریبی ۶-۸ هفته قربانی شد. مغز استخوان از استخوان های فمور و تیبیا خارج، و در فلاسک های ۷۵ سانتی متری کشت داده شد. دو هفته پس از آغاز کشت، اولین پاساژ صورت گرفت. نیمی از سلول ها به فلاسک جدید منتقل و نیمی دیگر به منظور بررسی ده مارکر سطح سلولی، برای فلوسایتومتری آماده شدند. برای این منظور از آنتی بادی های شاخص سلول های رده خون ساز و اندوتلیال شامل CD44، c-Kit CD135، Sca-1، Vcam1، CD34، CD45، CD11b، Rthy1.2، CD31 استفاده شد. کشت سلول تا پاساژ سوم ادامه یافت و در هر پاساژ، سلول ها با استفاده از فلوسایتومتری بررسی شدند. سلول های پاساژ سوم از لحاظ تمایز به استخوان و چربی نیز ارزیابی شدند. در این مطالعه هر آزمایش سه بار تکرار شد.یافته ها: در کشت اولیه، جمعیت سلولی هتروژن بود و سلول ها پهن، دوکی و چند وجهی بودند. در پاساژهای بالاتر تعداد سلول های دوکی شکل افزایش یافت، به طوری که در پاساژ سوم بیشتر سلول ها دوکی شکل بود. سلول های پاساژ سوم از نژاد Balb/c اندکی کشیده تر از سلول های مشابه موش NMRI بود. نتایج فلوسایتومتری نشان داد مارکر CD44 در تمام پاساژها در حد بسیار بالایی (۹۰درصد سلول ها) بیان می شود اما ۲/۱ Thy در کشت اولیه بیانی نداشت و به تدریج بیان آن افزایش یافت و در پاساژ سوم در حدود نیم تا یک پنجم سلول ها این مارکر را بیان کردند. CD31 اصلا بیان نشد و بیان مارکرهای CD135 و CD45 و CD11b در طی پاساژها به تدریج کاهش و بیان CD34، Sca-1 و c-Kit اندکی افزایش یافت. دو نژاد موش از لحاظ بیان برخی از مارکرها اختلاف داشتند. به طوری کهVCAM در موش Balb/c بیان نشد و از نظر الگوی بیان برخی مارکرها از جملهSca1 و Thy1 در پاساژهای مختلف نیز تفاوت هایی بین آنها بر قرار بود. سلول های پاساژ سوم از هر دو نژاد موشی به راحتی به استخوان و چربی تمایز یافتند که نشان گر ماهیت مزانشیمی آنها بود. نتیجه گیری: در مجموع، این مطالعه نشان داد علی رغم اینکه کشت سلول های مزانشیمی به تدریج از کشت اولیه تا پاساژ سوم، از لحاظ مورفولوژی، به سمت هموژن شدن پیش می رود، اما از لحاظ بیان مارکرهای سطحی سلول، این اتفاق نمی افتد و دو نژاد موشی تا حدودی از لحاظ مورفولوژی و برخی مارکرهای سطحی تفاوت دارند.

کلید واژه: سلول بنیادی مزانشیمی، موش NMRI و Balb/c، فلوسایتومتری، مارکرهای سطحی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.