بررسی تاثیرات سطوح مختلف پروتیین بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) با بهره گیری از جیره نیمه خالص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات سطوح مختلف پروتیین بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) با بهره گیری از جیره نیمه خالص دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات سطوح مختلف پروتیین بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) با بهره گیری از جیره نیمه خالص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات سطوح مختلف پروتیین بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) با بهره گیری از جیره نیمه خالص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات سطوح مختلف پروتیین بر روی معیارهای شاخص رشد بچه ماهی (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) با بهره گیری از جیره نیمه خالص :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بهبود منابع بالقوه ذخایر طبیعی ماهی سفید در جنوب دریاچه خزر، تولید بچه ماهیان مقاوم و درشت تر در محیط های بسته در یک زمان نسبتا کوتاه، نیازمند تعیین احتیاجات غذایی به ویژه میزان پروتیین آن می باشد. با توجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی بر روی نیازهای غذایی بچه ماهی سفید صورت نگرفته است؛ از این رو یک آزمایش تغذیه ای به مدت ۸ هفته بر روی بچه ماهیان ۲ گرمی جهت دستیابی به تعیین پروتیین مطلوب صورت گرفت. در این آزمایش سه تیمار در سطوح پروتیینی ۲۵، ۳۰، ۳۵ درصد و سه تکرار برای هر یک با انرژی قابل هضم (DE) ثابت ۳۴۰۰ کیلوکالری در کیلوگرم برای هر یک از تیمارها در نظر گرفته شد. همچنین تعداد ۱۸۰ قطعه بچه ماهی سفید با میانگین وزنی ۲± ۰.۶ گرم در قالب طرح کاملا تصادفی انتخاب و بین ۹ عدد مخزن فایبرگلاسی ۴۰۰ لیتری که با ۳۰۰ لیتر آب تازه پرشده بود و روزانه ۶۰ درصد آب تعویض می شد. توزیع گردیدند.معیارهای شاخص رشد مانند افزایش وزن یا رشد مطلق (WG)، درصد رشد نسبی (RGR)، ضریب تبدیل غذا (FCR)، نسبت بازده پروتیین (PER) و درصد بقا در هر یک از تیمارها مقایسه شد. نتایج به دست آمده نشان دادند که با افزایش میزان پروتیین در تیمارها، شاخص معیارهای رشد مانند افزایش وزن و درصد رشد نسبی بهبود یافته و اختلاف معنی داری را نشان می دهند (p>0.05)، سایر شاخص های رشد نظیر ضریب تبدیل غذا و نسبت بازده پروتیین بین تیمار ۱ و ۲ اختلاف معنی داری را نشان نمی دهند (p<0.05) اگر چه بین آن ها با تیمار ۳ یا پروتیین ۳۵ درصد اختلاف معنی دار می باشد. درصد بقا در تیمارها دارای اختلاف معنی داری نیستند (p<0.05). لاشه بدن بچه ماهی سفید به لحاظ ترکیبات مواد مغذی بین تیمارهای ۱ و ۲ دارای اختلاف معنی دار نمی باشند (p<0.05) اگر چه بین آن ها با تیمار ۳ اختلاف معنی دار است (p>0.05).

کلید واژه: بچه ماهی سفید، تغذیه، پروتیین، شاخص های رشد، آنالیز لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.