تغذیه تکمیلی و برخی عوامل موثر بر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغذیه تکمیلی و برخی عوامل موثر بر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغذیه تکمیلی و برخی عوامل موثر بر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغذیه تکمیلی و برخی عوامل موثر بر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغذیه تکمیلی و برخی عوامل موثر بر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

این مطالعه به منظور تعیین الگوی تغذیه تکمیلی شیرخواران و سن شروع خوراکیاری و برخی عوامل موثر برآن به روش توصیفی، تحلیلی، با روش نمونه گیری خوشه ای دو مرحله ای و نمونه ای به حجم ۴۳۲ کودک ۱۲ تا ۳۶ ماهه در جمعیت شهری و روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۸۰ انجام شد. تجزیه تحلیل با SPSS و به کمک آزمونهای کای دو، فیشر و تی تست و مدل رگرسیون چند گانه لجستیک انجام گرفت.یافته های این بررسی نشان داد که ۵۶.۲ درصد مادران شهری و ۵۳.۳ درصد از مادران روستایی تغذیه کمکی کودکان خود را در سن ۴ تا ۶ ماهگی شروع کرده اند. الگوی شروع غذای کمکی در هر دو گروه مادران تقریبا مشابه می باشد. متوسط سن شروع غذای کمکی در این پژوهش بر حسب ماه ۳.۲ ± ۵.۶ می باشد. روستایی بودن مادر، پسر بودن، بی سوادی پدر، سواد بالای مادر و کارمند بودن مادر از جمله عوامل موثر در بالا بردن این میانگین سنی می باشند. متوسط سن از شیرگیری در این مطالعه بر حسب ماه ۳۱.۲ ± ۳۴.۸ می باشد. شهری بودن مادر، دختر بودن کودک، سواد متوسط پدر، سواد متوسط مادر (بالاتر از ابتدایی تا دیپلم)، شغل آزاد پدر، کشاورز یا دامدار بودن مادر از جمله عوامل موثر به پایین آوردن این میانگین می باشند. کم خونی در ۱۵.۸ درصد از کودکانی که زیر ۴ ماهگی و در ۱۰.۳ درصد از کودکانی که بالای ۷ ماهگی برایشان غذای کمکی شروع شده بود، مشاهده شد. همچنین کم خونی در کودکانی که در سن ۱۲ ماهگی یا کمتر اقدام به از شیرگیریشان شده بود، بیشتر دیده شد. سو تغذیه در کودکانی که سن شروع تغذیه کمکی آنها زیر ۶ ماهگی بوده بیشتر بود (۱۱.۷ درصد).

کلید واژه: تغذیه تکمیلی، سن شروع خوراکیاری، عوامل موثر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.